A lila csikok elfognak tünni?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok és ma vettem észre hogy a mellemen jöttek ki.Elfog tünni szülés után?Vagy szoptatás után tornával vagy edzéssel el lehet tüntetni?Félek,mert pont olyan helyen van hogy egy fürdő ruha felsőt ha felvennék ugyis látszana.2009. márc. 26. 19:14
1/4 anonim válasza:
Sajnos én ugyan így jártam!Eltűnni nem fognak csak elhalványodni!
2/4 anonim válasza:
Elmúlni nem fog,csak halványodik...gyöngyházszínű lesz.
3/4 anonim válasza:
Szia
Nekem nagyon csúnyák voltak a melleim mert az első 2 hónapba közel a 3szorosa lett az alapnak minden nap kenegettem mindenféle krémmel és már nagyon szép lett ahhoz képest mint volt van ahol alig látszik olyan halvány lett és van ahol barnás de már kezd világosodni szóval a lilás pirosas állapothoz képest gyönyörű lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!