Kombinált tesztem eredménye magas kockázatú lett. Ti mit csinálnátok a helyemben? Bővebben lent.
33 éves vagyok,2.babával,és az arány 1:95 .
Az ultrahangon teljesen rendben van minden, orrcsont látszik,és a tarkóredő is csak 2 mm.
Doki szerint ez kb.70%-os biztonság.
azt olvastam,hogy egy 1:100-as aránynál csak minden századik magzatvíz mintavétel lesz pozitív...(és egy elvetél,ugye)Akkor nekem józan paraszti ésszel nézve kevés az esélyem a pozitív eredményre,és még el is vetélhetek rossz esetben...
a Kérdésem,Ti elmennétek magzatvíz mintavételre?
Előre is köszi a válaszokat!!
Szia!
Nekem volt magzatvíz vételem és nem volt semmi problémám utána!
Viszont a maradék 5 hónapot készülődéssel töltöttem és nem aggódással.
Azt mondta Dr. Hajdú Krisztina (aki nem név ebben a szakmában) hogy ennél a beavatkozásnál manapság már minimális 0,5 % az esély bármi féle komplikációra.
Ha mindenképpen megtartanád a Kisbabát akár beteg akár egészséges akkor ne csináltasd meg a vizsgálatot.
Viszont ha betegen nem vállalnád (gondolj a nagyobb gyerekre, családra, magára a babára) akkor én a helyedben mindenképpen megcsináltatnám a vizsgálatot.
Olyat azért lehet hallani, hogy tökéletes leletekkel is születtek beteg babák, ha ekkora a kockázat, talán érdemes elgondolkodni...
Mi csak a véleményünket tudjuk elmondani, dönteni Neked kell.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a Picivel!
3 Kisfiús anyuka
Utolsó vagyok:
Bocsi: szóval NAGY név a szakmában Dr. Hajdú Krisztina!
Keresd Őt az Istenhegyin!
Kedves Utolsó!
Nézz meg egy statisztikát, hogy mennyi vetélés volt magzatvízvétel miatt!
Nem kell a frászt hozni senkire!
Nekem volt ilyen vizsgálatom és kicsit sem fájt, sem alatta, sem utána!!!
JÓ szakember kell hozzá és ezt CSAK JÓ szakember végezheti ultrahangos ellenőrzés mellett!
3 kisfiús anyuka
Kérdezőnek: én is elmennék, gondolkodás nélkül.
Utolsónak: szerinted az sokkal jobb, hogy esetleg egy beteg gyereket kell felnevelni? Én 3 éve vártam babára, már kezdtem belebetegedni, hogy nem lesz soha gyerekem. Az amniora mégis elmentem, amint a dokim azt javasolta. Mindennél fontosabb számomra, hogy a gyerekem egészséges legyen, boldog életet élhessen (tudom, így is lehet még egyéb már baj is, de így már három betegség miatt nem kell aggódni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!