Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldöksérv terhesen?

Köldöksérv terhesen?

Figyelt kérdés

Azt mondta a doki, hogy lehetséges azért fáj ennyire a köldökömnél.

Semmi mást nem mondott.

Volt valaki ilyen helyzetben? Ezt mindenképp megműtik vagy elmúlik magától.

A köldökömön belül érzek egy borsószemnyi dudort. Egyébként nem látszik semmi.

A doki szerint a sok ülés miatt nyom a baba, de igazából meg sem nézte a köldököm, pedig már alig bírok mozogni.Ha fekszem akkor nem érzem, csak akkor ha mozdulok. Mintha izomlázam lenne olyan érzés.

Valami házi praktika?

Légyszi segítsetek!!

26 hetes kismami

2009. márc. 26. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Előfordulhat,az anyósomnak mind a 3 gyereknél volt,és emiatt császározták,majd megműtötték.
2009. márc. 26. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Akkor ezek szerint terhesen nem műtik.

Vizes ruha vagy ilyesmi enyhíthet egy kicsit?

2009. márc. 26. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Terhesen nem műtik.Ne engedd!Próbáld meg a vizes ruhát,de attól meg lehet megfáznál.

Első

2009. márc. 26. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom már régebben írtad,de én is ettől szenvedek.Nekem is úgy fáj mint írtad,a dokim is ezt mondta.De arra is gondoltam hogy nő a pocakom azért van.Légyszí írd már meg azóta elmúlott-e?Vagy mi történt?

Köszi előre is!

2009. jún. 9. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy te is ettől szenvedsz. Tudom milyen szörnyű.

Nekem a doki azt javasolta, hogy feküdjek.

Mivel nagyon megijedtem be is tartottam. 3-4 napig tényleg csak feküdtem, épp csak a wc-re mentem ki.

A férjem vett nekem egy hastartó övet a Brendonban ami szintén rengeteget segített, mert fogta a hasam és csak 2000 Ft volt.

Nekem azóta nem jött elő!!!!

Tényleg vedd komolyan a pihenést! Én sem hittem hogy ez segíthet de szerencsére bejött.

Minél kevesebbet próbálj ülni, mert akkor a baba nyomja!!

Vigyázz magadra!!

Kitartás!

Írj majd, hogy jobban vagy-e!

37+3 hetes kismami

2009. jún. 10. 06:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod.Igazság szerint én nem hiszem,hogy sérvem lenne,mert a köldököm fölött fáj kb.5 cm-re,és cak akkor ha nagyon tele vagyok.Szerintem csak az izom nyúlik.Sokat szoktam pihenni és kipróbálom a hastartó övet is,amit írtál.Remélem megszűnik,mert olyankor nagyon rossz érzés,hogy nem tudok kiegyenesedni,mert "szakad szét" az izom.

Nagyon sok boldogságot kívánok és kitartást,neked már nem sok van.

2009. jún. 11. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem várok babát, de nekem köldöksérvem van már 5 éve, most 25 éves vagyok. Nagy pocival ugyan nem lehet, de én vissza szoktam magamnak helyezni, ha ki találna jönni. Néha nekem is fáj, úgy, ahogy az előttem író leírta, ilyenkor sósborszesszel szoktam bekenni, hamar elmulasztja a fájdalmat.

Továbbá rengeteget segít - nektek nyilván csak szülés után - a felső test emelés, mondjuk napi 2X30. Ebből 15 lassú, 15 gyors majd megint 15 lassú 15 gyors. Nagyon meg tud tőle a hasfal erősödni, így a megerősödött izom nem engedi, hogy kibuggyanjon a sérv.

Igaz, hogy a terhességi köldöksérvben nem tudtam segíteni, de remélem, hogy abban igen, hogy a szülés után mit tudtok csinálni.

Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Nektek!

2009. jún. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!