Köldöksérv terhesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 hetes km vagyok,van egy 20 hónapos gyerekem.Ő 4400 grammal jött világra,ki is jött a púpom,de az idő múlásával -nem mondom h teljesen,de- visszament. Most ugye a terhesség miatt megint csak előre jön a köldököm,de már fáj.Még tűrhetően,de a háziorvos mondta h nem lehet velem mit tenni,mert ugye nem lehet műteni.Ez természetes.De nem szeretném,hogy szülésnél egy duncs legyen a hasamon és még az is fájjon,mert a doki mondta,h ez valószínű rosszabb lesz és jobban fog fájni.Nos!nincs erre valami gyógyír vagy kenőcs?2011. júl. 6. 11:12
1/6 anonim válasza:
Nekem is van, első babám 4 kilóval született, a terhességem után nem is ment vissza. Két éve ennek. Azóta újra babát várok, nekem is fájdogál, de nem tudnak vele semmit kezdeni, csak megműteni. Azt meg terhesség alatt nem mehet.Erős, elviselhetetlen fájdalom esetén kell csak sebészetre mennem vele, ill. azt mondták, hogy a tervezett gyereklétszám után meg kéne műteni. Előbb felesleges, mert a köv. terhességnél megint kijön... Szóval kitartás, tudom, nem egy kellemes érzés, de nem tudunk vele mit tenni sajna...
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:((((én is ettől féltem...de ha megműtik akkor nem lesz köldököm?meg nekünk a tervezett gyerekmennyiség 3-4 gyerek,de a következőt csak 3 év múlva,akkor ez azt jelenti,h addig így fogok kinézni?
2011. júl. 6. 21:45
3/6 anonim válasza:
Biztos lesz köldökünk műtét után, de a sérv előjön a köv. terhességnél...Legalábbis nekem ezt mondták. AMúgy lapos hassal nem vészesen zavaró az a kis púpocska ott. :) Tudom, nem a legszebb, de én elfogadtam. Mi is hármat tervezünk, így még én is tovább élek ezzel a "csodával"...
4/6 A kérdező kommentje:
sorstárs:)én is elfogadtam,csak most egyre nagyobb:(
2011. júl. 7. 17:24
5/6 anonim válasza:
hát az enyém sem túl szexi... pont tegnap futottam össze egy ismerős anyukával a játszón, egy kicist feszült rajtam a póló, és megkérdezte, hogy jé, már az elején ennyire ki van fordulva a köldököd? Ennyire átütött. :S Pedig karácsonyra vagyok kiírva....
6/6 A kérdező kommentje:
:(én a férjem kollégájától kaptam meg h megérti h nem akarom mutogatni a hasam még melegben sem...fő a tapintat...én dec. 14-re vagyok kiírva,de úgy nézek ki mint egy 6-7 hónapos terhes a sérvem miatt...:(eléggé elszomorító:(
2011. júl. 9. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!