Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok. Nektek...

23 hetes vagyok. Nektek mennyi az az idő, hogy aggódni kezdtek ha nem úgy mozog a babó? Ma alig mozdult, és már kezdek megijedni.

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,csak nyugisabb napja van.Ha egyszer,kétszer érezted ma,az jó,csak azt jelenti,hogy pihizik.Az enyém is ilyen több napja.Igaz többször feszíti magát,hogy nagyon kellemetlen,és meg is ijedtem én is.Azt mondják,hogy érezzük a frontot,így a baba is alvósabb.Te nem vagy fáradtabb? 24 hetes km
2009. márc. 26. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen az ha fesziti magát? Én még olyat nem éreztem...asszem =)
2009. márc. 26. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Marha kellemetlen!Olyan,mintha szét akarna szakadni.Nagyon kigömbölyödik,eléggé kemény is,és magától elmúlik.Vagyis ha a baba más pozíciót vesz fel.Nem is baj,ha nem érzel még ilyet.Később valószínű,hogy fogsz,ha már nem fér úgy el.Nekem azért már most,mert haránt van.Különben már ez a 3. babám,és nekem is először van ilyen hamar.
2009. márc. 26. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 23 hetes vagyok és nekem se mozog mindig. Szerintem ettől nem kell megijedni. Biztos lusti baba. Ha nagyon aggódsz kérdezd meg a védőnőt. Remélem minden ok. :)
2009. márc. 26. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, amikor a fiacskamat vartam, jol emlekszem a napra, mert pont anyaknapja volt, egy egesz nap nem ereztem öt mozogni, es vegig bögtem azt a napot, pedig a ferjem olyan edes volt, mert hozott viragot, es köszöntött... En meg csak zokogtam, es azt mondtam, hogy "talan mar nem is vagyok az... " Borzaszto volt, de azota eltelt mar jo par ev, es a kisfiammal semmi gond. :) Aznap pont lusti volt, vagy tul apro mozdulatai voltak es azt nem ereztem ... Ki tudja. A lenyeg, amivel biztatlak, hogy : nyugi!!! Persze azert ha holnap sem erzed, azert erdemes lenne a dokidnak elmondani... es egy megnyugtato uh. segithetne a legjobban a lelkednek. :)

Amugy most en 22 hetes kismami vagyok, nekem meg pont forditva van, olykor mar azon gondolkodom, hogy honnan meriti az eröt, mert folyton ficankol, akar orakon at is erzem, hogy mozgolodik... Azt olvastam, hogy ebben az idoszakban a napjai 80-90 szazalekat alvassal tölti... Hat nem tudom... Kizartnak tartom. Vagy lenyeltem volna nehany duracell elemet? :)

2009. márc. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!