23 hetes vagyok. Nektek mennyi az az idő, hogy aggódni kezdtek ha nem úgy mozog a babó? Ma alig mozdult, és már kezdek megijedni.
Szia, amikor a fiacskamat vartam, jol emlekszem a napra, mert pont anyaknapja volt, egy egesz nap nem ereztem öt mozogni, es vegig bögtem azt a napot, pedig a ferjem olyan edes volt, mert hozott viragot, es köszöntött... En meg csak zokogtam, es azt mondtam, hogy "talan mar nem is vagyok az... " Borzaszto volt, de azota eltelt mar jo par ev, es a kisfiammal semmi gond. :) Aznap pont lusti volt, vagy tul apro mozdulatai voltak es azt nem ereztem ... Ki tudja. A lenyeg, amivel biztatlak, hogy : nyugi!!! Persze azert ha holnap sem erzed, azert erdemes lenne a dokidnak elmondani... es egy megnyugtato uh. segithetne a legjobban a lelkednek. :)
Amugy most en 22 hetes kismami vagyok, nekem meg pont forditva van, olykor mar azon gondolkodom, hogy honnan meriti az eröt, mert folyton ficankol, akar orakon at is erzem, hogy mozgolodik... Azt olvastam, hogy ebben az idoszakban a napjai 80-90 szazalekat alvassal tölti... Hat nem tudom... Kizartnak tartom. Vagy lenyeltem volna nehany duracell elemet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!