28-29 hetes kismamák hogy vagytok? Miket vetettek már meg?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 12:17
1/9 anonim válasza:
Jól vagyok, két napja érzem ahogy csuklik :)
Második baba, én csak pár bodyt meg rugit vettem, sok ruci van a nagyobbról meg lényegében peluson popsitörlőn kívül mindenünk megvan ami kelleni fog :)
Te hogy viseled?
28 Km
2/9 anonim válasza:
29 hetes vagyok, második baba. Így sokmindenünk megvan, de mivel más a nemük, van még mit beszerezni, 1-2 dolog, inkább apróságok . A szobája sincs még meg, de van időnk. :)
3/9 anonim válasza:
én ma tudtam meg hogy kisfiam lesz..nagyon boldog vagyok.bár a bolond uh s csaj mondta hogy 27 hetesnek felel meg ma töltöttem a 28 at és hogy minden rendben :D mondta is hogy bpd 68mm erre 61 mm irt a papirra.jol felcseszett .
de fiam lesz..ja és befordult..
hát unisex ruhák vannak de rengeteg ,akarok venni fiusat is :D
4/9 anonim válasza:
ja a már csak a babakocsi van hátra,.,
5/9 A kérdező kommentje:
Nah az nagyszerű,akkor nektek is megvan majdnem minden.Nekünk sincs még meg a szoba,meg még egy két dolgot kell venni,pelenkázó,babahordozó,stb...........szoval még van mit vásárolni!!nekem is kisfiú!!első baba!!honnan lehet azt érezni hogy éppen csuklik??
2011. jún. 27. 17:38
7/9 anonim válasza:
Első baba, 22 hetes vagyok, már megvettem mindent, a szobát is berendeztük :))
8/9 anonim válasza:
Én most kezdtem a 27.hetet.rengeteg minden meg van már egy pár apróság azért még hiányzik,Kád, pelusok, kis kabát(szept végi babánk lesz)na meg egy szekrény a ruciknak mert az még nincs.Pont tegnap kezdtem el mosni a textil pelusokat, mert lesz még nagy meleg és nem biztos, hogy lesz kedvem akkor vasalni is plusszba.
9/9 anonim válasza:
31 hetes vagyok, csak ruhája van pár db, még se kiságy, se babakocsi, még semmit sem vettünk meg..Babakocsit már kinéztünk egyet, szerintem az lesz az első amit majd megveszünk...Én direkt nem akartam megvenni 28.hétig semmit..talán babona, vagy féltem, de igazából onnantól életképes a pici (az első terhességem missed ab-vel végződött 10.héten, lehet emiatt maradt meg bennem ez a kcsiit félek dolog)...Persze már mondják 24 héttől is,hogy életképes, de azért az ott még olyan bizonytalan...nem? Ne izgulj, nem késtél el! És mikor fogod összerakni először a kórházba menős cuccodat? Nekem szólt a szülésznő, hogy azt azért most már jó lenne összerakni, mert bármi miatt befektethetnek, és akkor nem kell majd kapozni..na, annak lehet neki is állok még a héten...hálóing, papucs..stb ilyenek..reméelm még azért nem lesz rá szükség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!