9. hétben az első ultrahangot még hüvelyen át végzik? Vagy akkor már lehet "kívülről"?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 21:44
2/10 anonim válasza:
Lehet. Helye és dokija válogatja, hogy hogyan nézi. Nekem hat hetesen hasin is látta a szívhangot.
3/10 anonim válasza:
Bizony helye válogatja! Nálunk a 12. hétig mindig hüvelyi. nekem a 12. heti hüvelyi és hasi is volt, aztán már csak hasi!
4/10 anonim válasza:
Nekem hüvelyi volt a 9. héten.
A 12. héten egyik kórházban hüvelyi uh volt, aztán még ezen a héten egy másik kórházban is megnéztek és ott hasi uh-ot végeztek.
Valóban orvos- és helyfüggő.
A te esetedben a 9. héten inkább a hüvelyi lesz valószínűbb.
5/10 anonim válasza:
Nekem a 12. hetit azért csinálta hüvelyivel a doki, mert a baba pont úgy feküdt, hogy a nyaki redőt nem bírta megmérni. Először egyébként hasival próbálkoztunk, utánna kapta elő a botos megoldást :)
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok, túl gyorsan elküldtem. Szóval a kérdésedre a válasz, attól függ, mire kíváncsi az orvos. Csak a szívhangra, vagy pontos méreteket is akar látni!
7/10 anonim válasza:
Szia! Én 8 hetes voltam amikor visszamentem a dokihoz akkor hüvelyi volt és a 12. heti vizsgálaton már hasi uh volt. De szerintem is orvostól függ.
8/10 anonim válasza:
Nekem is hüvelyivel csinálta. 9 hét 3 naposan amikor voltam a dokimnál, már kapálózott a kezeivel és lábaival is. Nagy élmény lesz, majd meglátod:)
9/10 anonim válasza:
Szia! Én is 9hetesen voltam elöször és hasi uh volt. nagy élmény volt, szépen lehetett látni.
10/10 anonim válasza:
Üdv,
Nálunk a 12.hétig csak hüvelyit csinálnak, utána már csak nagyon indokolt esetben használják, a 12. hetitől már hasit csinálnak.
De ez helyenként eltérő.
Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!