Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondják meg a szülés...

Mikor mondják meg a szülés várható idejét?

Figyelt kérdés
Most 17+2 vagyok. Még nem írták be (és nem is mondták) a kiskönyvembe a szülés várható időpontját. Ezt mikor szokták megmondani? A védőnő, vagy a doki? Bocs, a gyagya kérdésért, de az első babám.. Egyébként rá is akarok majd kérdezni..
2009. márc. 25. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön az első vizsgálaton megmondta a doki,az ultrahang csak megerösítette!
2009. márc. 25. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát az se szent írás! Én 08,30-ra lennék kiírva menses szerint, de az első uh-tól kezdve mindig ugyan annyi csúszásom van, és így szeptember 24. Ez minden uh szerint már ok, de menses szerint ami 11,23.-án volt utoljára, az alapján 08,30.
2009. márc. 25. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
A kalkulátoros csak akkor igaz, ha 28 napos cikusod volt. Egyébként nem! Akkor biztos, ha pontosan tudod mikor fogant a pici. Egyébként a kötelező ultrahangok során a baba méretei szerint korrigál(hat)ják a menses alapján kiszámított dátumot.
2009. márc. 25. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is a védőnő számolta ki (8 héten) az utolsó menszi alapján: 07.28., de én utána számolva vettem észre, hogy az csak a 37. hét. Hát tegnap voltam nem a saját orvosomnál aki módosított rajta: 08.12. Ez egy kicsit jobb az uh alapján is csak ekkori lesz.

19+3 hetes szfvári kismami

2009. márc. 25. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nekem ebből a szempontból szerencsém van: inszemes a babánk, így már az első vizsgálaton megmondta a doki a várható időpontot :)

A biometria is csak 3 nappal mutatta idősebbnek mindig, így én nagyjából tudom, mire számíthatok!:)

2009. márc. 25. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem már arra a leletre ráírta az orvosom, amit az első uh után kaptam. Tulajdonképpen a terhesség megállapításakor. Ekkor voltam 6 hetes és +4 napos terhes.
2009. márc. 25. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!