Mikor mondják meg a szülés várható idejét?
Figyelt kérdés
Most 17+2 vagyok. Még nem írták be (és nem is mondták) a kiskönyvembe a szülés várható időpontját. Ezt mikor szokták megmondani? A védőnő, vagy a doki? Bocs, a gyagya kérdésért, de az első babám.. Egyébként rá is akarok majd kérdezni..2009. márc. 25. 18:44
1/16 anonim válasza:
Amikor elöször voltam védönönél 10hetesen akkor a kiskönyvebe beirta az utólsó menstruácio elsó napját, és ki is számolta a szülés várható idöpontját. kiszámíthatod te is keress rá a szüléskalkulátoron.
2/16 anonim válasza:
A doki nekem sem mondott időpontot. De mi kiszámoltuk az itt, interneten található kalkulátorok alapján.
Pl.: [link]
Az első hivatalos kiírt időpontot a 12 hetes ultrahangos papíromon láttam.
Nézd meg azt. Hátha neked is ráírták.
3/16 anonim válasza:
Azt te is megnézheted bármikor. Keress a neten egy szülési kalkulátort, rengeteg van belőle! !!!
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat. Nincs, rajt a 12. heti ultrahangos papíron. A tiéden eltért az itt kiszámolt időponttól?
2009. márc. 25. 18:50
5/16 anonim válasza:
utolsó vagyok! megnéztem neked: 2009,08,31!!! De itt a link is:
6/16 anonim válasza:
Nekem a mensi alapján nem tudnak számolni, csak uh alapján. Így a 12. heti uh után mondtak időpontot. Kérdés, hogy ez mennyire lesz biztos! :)
7/16 anonim válasza:
A 12 hetes papíros vagyok.
Amit a 12 hetes UH-papírra írtak, ugyanazt adta ki ez az internetes kalkulátor is.
Szerintem neked is azt írnák ki hivatalosra. mert a lényeg, hogy úgy számolják, hogy az utolsó menzid első napjától kell számítanod 40 hetet.
8/16 anonim válasza:
Még mindig az utolsó vagyok! :) Ez a dátum csupám tájékoztató jellegű, a nők csupán 5%-a szül a kiírt dátumkor!!
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Így interneten már az elején kiszámoltam én is, csak azt hittem, hogy esetleg ezt befolyásolhatja vmi más is és a doki az alapján írja ki. Akkor ezek szerint augusztus vége. :) Köszi mégegyszer!
2009. márc. 25. 18:55
10/16 anonim válasza:
12 hetes papíros:
Boldog babavárást!
Én júli végére várom!
És most épp itt ficánkol a pocakomban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!