Másnak is megy a hasa?
Szia!
Én a 31.hétben vagyok és kb félidőtől megy a hasam, először azt mondta a dokim biztos vírus, diétáztam vagy 2 szer 3 szor 3 napokat, de nem sokat javult, ahogy újra ettem kezdődött előről.
Már írom mit eszek és mikor, a tej egyértelműen nem jó, mert reggel, akkor még görcsöl is a belem.
De így is reggelente egyszer hasmenésem van , nem vízes, de mondhatni hasmenésnek.
Széntablettát is szedtem, de ahogy abbahagyom újra megy a hasam. Már kezdem feladni a küzdelmet, nálam szerintem a terhességgel összefügg, azt hittem egyedül vagyok ezzel de látom nem!:-)
Szia!
Én 21 hetes vagyok, nekem is vannak ilyen problémáim. A gond az, hogy teljesen váratlanul ér,főleg, ha kimozdulok otthonról (vendégség, vásárlás). Otthoni környezetben nem jellmező, inkább székrekedésem van. Amióta a Hipp Natal-t szedem jobb,néha a nyers sárgarépa is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!