Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Striák ellen mit lehet tenni?

Striák ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Most kezdtünk el próbálkozni a babával a párommal. 19éves koromban volt egy csúnya balesetem minek következtében nagyon sokéig ágyhoz voltam kötve. Nagyon hirtelen, nagyon sokat híztam. Mára még mindig van egy kis felesleg, de korántsem annyi, mint mikor elkezdtem a fogyókúrám. Nem is a plusz kilók idegesítenek, hanem a striák. Szinte tele van velük a hasam. Nagy részük már nem piros, hanem fehér....Némelyik megvan 5cm is...borzasztó. Terhesség alatt mire számíthatok ez ügyben? Tovább fogok repedni?? Van valaki hasonló helyzetben?
2011. jún. 23. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Én első babámmal nagyon csúnyán szétrepedtem,most a másodikkal már csak 1-2 újabb repedést sikerült beszerezni:) Kentem magam mindkétszer,de aki hajlamos rá az csinálhat amit akar:S Szóval nem hinném,hogy rosszabb lesz a helyzet.
2011. jún. 23. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Van akinek eszméletlen ronda ahasa,nekem pl. a melleim.semmit nem tudsz tenni,van akinek beválnak a csodakrémek,de lehet az a nő anélkül se csíkosodna.
2011. jún. 23. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez hajlam. Én csak sima testápolót használtam, azt is csak ötletszerűen, de szerencsére nem repedtem. Más meg bármit kenhet, nem használ.
2011. jún. 23. 11:53
 4/9 Andrea1987 ***** válasza:
Én babaolajjal kenem a hasam,bár nem az elejétöl már 39 hetes vagyok.és már elég sok repedésem is van,de múlik elég szépen,söt ha terhesség után tovább kenem lehet el is mulik,mert utána a bör még próbál visszahúzodni.Unokatesomtól hallottam,neki 1 csikja se maradt.
2011. jún. 23. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Elmulni nem fog csak halványodni,hisz ezt ugy kell elképzelni h olyan ott a bőr,mint mikor egy nejlonzacsit széthuzol,és egy csikban elvékonyodik teljesen...az már maradandó....
2011. jún. 23. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
erre van plasztikai megoldás?
2011. jún. 23. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztosan....
2011. jún. 23. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Van megoldás,csak előtte döntsd el,hogy te már nem akarsz gyereket és úgy csináltasd meg.
2011. jún. 23. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem csak plasztika van. vannak kifejezetten szülés utáni kezelések is amiket kozmetikai központokban végeznek el. Ezek a kezelések szépészeti célúak és orvosok kezelnek. Pl botoxkezelés vagy mindenféle bőrfeszesítő terápia vákummal, vagy egyéb dologgal. Sok helyen van olyan kedvezményes csomag ahol zsírpárnát is tüntetnek el és striákat is. Ez egy nem túl hosszú kezelési folyamat, de nyilván nem is 1-2 alkalmas. Az egész bérletet megveszed műtét nélküli beavatkozásokat végeznek el rajtad.

kifejezetten a striák eltávolítására:

,, MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabráziós eljárás /preciz és intenzív mechanikai peeling + speciálisan az eljáráshoz fejlesztett hatóanyagok/ nagyon látványos és tökéletesen működik.

Egy jól felépített kúra /3-6 kezelésből áll, és kb. egy hónapot vesz igénybe/, végére az eljárás lényegéből adódóan a kezelt területen új hám képződik, és ez minőségileg teljesen más attól, mintha a régi hámot újítgatnánk "foltozgatnánk".

A mikrodermabrázió, egy speciális bőrcsiszolási eljárás.A felső elhasználódott bőrrétegek célzott eltávolításával a biológiailag irányított megújulási folyamatok a bőrben extrém módon felgyorsulnak. A sejtek öngyógyító mechanizmusának felhasználásával a bőr károsodásait egy belülről kifelé ható folyamattal állítjuk helyre, amelynek során mindig új, ép szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére, a bőrregeneráció aktiválására.

A folyamat által új, egészséges bőr képződik, amely nagyobb mértékben képes a hatóanyagokat felvenni. A kezelés során a bőr elhalt, elszarusodott felső rétege eltávolításra kerül, a bőr barrier rétege egy rövid időre megnyílik. A hatóanyagok /pakolások, ampullák/ felszívódási hatásfoka megtöbbszöröződik, lényegesen nagyobb százalékban /akár tízszeresen/ juthatnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés hegek esetén is alkalmazható /hipertóniás,- operációs és baleseti hegeknél is/. Hatásosan alkalmazható továbbá terhességi csíkok, ráncok, pigmentációs és öregségi foltok, nagy, tág pórusú, aknés bőrök kezelésére, ill. a bőrregeneráció aktivizálására, bőrfiatalításra is!"

2012. jan. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!