Tudtok, olyan krémet ajánlani ami jó a striák ellen és nem túl drága, nem árt a babának? 13 hetes km
DM saját márkás terheskréme szerintem tök jó! Van krém is, olaj is. Én az olajat jobban szeretem. 600 ft körül van, ha jól emlékszem, jó sokáig elég, pedig én kenem naponta kétszer a mellem, hasam, combom.
Üdv, 36 heteske.
Szia!
Az én védőnőm szerint nincs igazán ezekből a termékekből olcsó. Én speciel Vichy-t használtam (5400Ft), és eddig nem jött ki egy csíkom sem. Kopogjuk le - 40 hetesen. (Bár az is igaz, hogy ez egyénfüggő - de az én bőröm is hajlamos a striákra, hisz már a terhességem előtt szép számmal gyűjtöttem össze őket a combomon és a mellemen.)
Dicsérik a Motherlove termékeket is! [link]
Emelett igyál sok folyadékot (szénsavmentes vizet), egyél sok rostot tartalmazó kajcit, mert az is segít a bőrödnek, hogy könnyebben táguljon, és ne szakadjon!
A rossmannban is vannak babydream termékek és én az olajat használom (kb6-700ft.)nekem jó, eddig legalábbis:-)amúgy a babaolaj is ugyanazt tudja állítólag!
Minden jót Neked!
28 hetes
Szia!
Nekem a hidegen sajtolt extra szűz olivaolaj jött be. 29 hetes vagyok és még semmi striám nincs. Orvos ajánlotta mivel ő is azt használta 2 terhességénél is és hatásos. Teljesen illatanyagmentes és szinezékmentes. Egy üveggel elég teljes terhesség alatt.
29 heteske
Pont most olvastam egy cikket a kapható striaelleni krémekről. Érdemes elolvasni, bár én úgy gondolom, hogy ez alkati kérdés (nekem a terhesség alatt például a fenekemen jöttek csak elő, pedig alig híztam csípő alatt), de azért nem árt megpróbálni megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!