Ki milyen krémet, kenőcsöt használ a pocakjára striák ellen? Melyik hatásos? Hatásos egyáltalán bármelyik is?
A striák kialakulása attól függ, hogy a hasi bőr képes-e annyira nyúlni, mint ahogy azt a baba megköveteli, tehát előforsulhat, hogy ott nem lesznek csíkjaid, de lehet, hogy igen.
Én a DM Babylove striák elleni olaját használtam és nagyon jó volt. Bőrgyógyásztól tudom, hogy a csíkok ellen jobb olajat használni (a sima olivaolaj is tökéletes), mint krémet, mert mélyebbre képes beszívódni és tartósabb a hatása. Az a lényeg, hogy kb. 10 percig kell a bőrbe maszírozni.
Sziasztok!
Én is a DM-es mama masszázskrémet használom. Kb. három hete megjelent néhány csík a hasamon, akkor kezdtem, azóta nincs újabb, emellett nagyon száraz és érzékeny a bőröm, ez a krém nagyon jót tesz neki.
19 hetes kismama
Szia!
Ahogy kiderült a terhességem azóta kenem a pocakomat.Eleinte a dm-es babylove krémet használtam,de egy idő után nem bírtam elviselni az illatát.Megvettem a baba bőrápoló krémet ami nagyon száraz bőrre van.Azóta is azzal kenem és semmi csíkom nincs még.Az illata is nagyon jó,és testápolónak is használhatod.Csak ajánlani tudom.
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!