Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányos (leszokó) kismamák?

Dohányos (leszokó) kismamák?

Figyelt kérdés

Miután megtudtam, hogy terhes vagyok, megpróbáltam abbahagyni a cigizést, a védőnőm segítségével. Ment is hónapokig, nem gyújtottam rá. Egészen a 24. hétig. Akkor elszívtam egy szálat, aztán mégegyet... Nagyon szégyenlem és abba akarom ismét hagyni, de félek a kudarctól. Párom nem dohányzott sosem, nem tud megérteni, nem bíztatott mikor sikerült, pedig rohadt nehéz volt. Kérlek ne kövezzetek meg, így is padlón vagyok, nagyon zűrös időket élek át (talán ennek is köze van a gyengeségemhez). Tudnátok bíztatni? Esetleg kismamák akik még csak most rakják le, csinálhatnánk együtt?

25 hetes km

2011. jún. 23. 09:17
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, azóta sem cigiztem, most már nem is érzem, hogy hiányozna, olyan mintha nem is gyújtottam volna rá abban a pár napban. Tudom, hogy ez már így is marad.
2011. jún. 26. 09:48
 42/45 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy! hidd el, semmi nem lesz pár attól a pár száltól, de tovább ne kísértsd a sorsot! :)

nekem már csak egy hét maximum, és egy szálat biztos elszívok majd valamikor, na nem egyből! :) De több nem lesz engedélyezve, mert szoptatni szeretnék sokáig.

Kitartás neked, nyugodtan írj, ha biztatásra vágysz!

2011. jún. 26. 09:58
 43/45 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, hogy azóta nem gyújtottál rá, csak így tovább!!
2011. jún. 26. 12:50
 44/45 A kérdező kommentje:
És még mindig nem dohányzom és elmondhatom, hogy már sosem fogok :) Büdös, drága, mérgező... Már megfordult a világ, már nem tudnék dohányos lenni. Hála a JóIstennek! Kb. egy hónapig kapartam a falat, 3-4 hónap a de ügyes vagyok, nem tudom hogy bírtam ki eddig, egy év az amig eszembe jutott minden nap hogy dohányoztam de leszoktam, aztán már a nem is értem miért szívtam. Ajánlom mindenkinek, megéri!
2012. nov. 20. 11:51
 45/45 anonim ***** válasza:

2011-06-23 11:34 es vagyok!:)

Én sem dohányzom azóta sem!!!!:))

2012. nov. 20. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!