Dohányos (leszokó) kismamák?
Miután megtudtam, hogy terhes vagyok, megpróbáltam abbahagyni a cigizést, a védőnőm segítségével. Ment is hónapokig, nem gyújtottam rá. Egészen a 24. hétig. Akkor elszívtam egy szálat, aztán mégegyet... Nagyon szégyenlem és abba akarom ismét hagyni, de félek a kudarctól. Párom nem dohányzott sosem, nem tud megérteni, nem bíztatott mikor sikerült, pedig rohadt nehéz volt. Kérlek ne kövezzetek meg, így is padlón vagyok, nagyon zűrös időket élek át (talán ennek is köze van a gyengeségemhez). Tudnátok bíztatni? Esetleg kismamák akik még csak most rakják le, csinálhatnánk együtt?
25 hetes km
Nagyon ügyes vagy! hidd el, semmi nem lesz pár attól a pár száltól, de tovább ne kísértsd a sorsot! :)
nekem már csak egy hét maximum, és egy szálat biztos elszívok majd valamikor, na nem egyből! :) De több nem lesz engedélyezve, mert szoptatni szeretnék sokáig.
Kitartás neked, nyugodtan írj, ha biztatásra vágysz!
2011-06-23 11:34 es vagyok!:)
Én sem dohányzom azóta sem!!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!