17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?
egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül....
barátnőm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..
Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak.
Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj.
Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nőgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz.
Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja...
Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs
parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.
Apró fogalomzavar, ez nem "felelősség" volt, hanem felelőtlenség!!!!
A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!