Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17éves vagyok. A barátommal...

17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 14:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor mit tehetnék a gyógyszereken kívül?
2011. jún. 22. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:

egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül....

barátnőm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..

2011. jún. 22. 14:28
 13/20 A kérdező kommentje:
ez az egész még csak tegnap történt.. de tablettát nem tudok bevenni. Természetesen mit tudnék tenni?
2011. jún. 22. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
semmit, hívj fel egy sürgősségi ambulanciát és kérdezd meg hogy mi kell a 72 órás tabletta kiváltásához.
2011. jún. 22. 14:41
 15/20 haramia ***** válasza:
72%
...úristen, de ostoba vagy 17 éves korod ellenére, már ne is haragudj. Fogod a telefont, és ahogy az előttem szóló írta felhívod a sürgősségi ambulanciát vagy ami még jobb a tinédzser ambulanciát és megkérdezed, hogy mi a teendő ahhoz hogy egyszeri fogamzásgátló gyógyszert v. ahhoz receptet kapj! Egyébként tudtommal sem kell hozzá semmi, csak bemenni az ügyeletre, elmondani az utolsó mensid időpontját, plussz TAJ - kártya. Ha csak receptet kapsz, akkor még egész sok pénz is, mert nem olcsó kiváltani...
2011. jún. 22. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak.

Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj.

Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nőgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz.

Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja...

Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs

[link]

parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.

2011. jún. 22. 15:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg nem jobb lenne úgy szexelni,(ha már szexelsz)hogy ne kellemetlen érzések kísérjék,rettegés a következő menstruációig,stb.Elméletileg a szerelmeskedés,örömforrás,pozitív dolognak kellene lenni(utána is!)Ezt sosem értem meg.....Ha ezt megúszod,menj el nőgyógyászhoz,írass fogamzásgátlót,és majd érzed a különbséget,+nem kell abortuszon átesned!!!A barátod sem okosabb,ne engedj neki(amíg a védekezést nem oldod meg),mert a terhet TE cipeled utána!!!
2011. jún. 22. 17:49
 18/20 sumergo ***** válasza:

Apró fogalomzavar, ez nem "felelősség" volt, hanem felelőtlenség!!!!

A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!

2011. jún. 22. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Valahogy vedd elő a 80 éves nagymamádat és oldjátok meg a dolgot ŐSZINTESÉGGEL. Ha nem akarsz nagyobb bajba kerülni...
2011. jún. 22. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Tudom 100éves kérdés! De amúgy első pár óràban lehet tenni megtapadás ellen forró fűrdő ugrálas súlyemelés...
2017. jún. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!