Vannak már jelei a terhességnek ha december 11. -én lefeküdtünk és 31. én kellet volna megjönnie de nem jött meg vannak jelei a terhességnek 23nap után?
Ha védekeztetek akkor ne nagyon várd a terhesség jeleit :D
De ha jól gondolom akkor b@sztatok védekezni ugye?:D
van: késik a menzeszed
kéne tesztelni
Hízni?? Dehogyis :D
Az egyetlen jel ami lehet ilyenkor hogy elmarad a mesni. A hányingeres rosszullétes dolgok majd csak később olyan 8-10 hetesen jönnek elő már ha előjönnek mert ez nem törvényszerű. Hízni majd 12 + héttől fog, addig nem is látszódhat terhesnek, nekem volt egy kis hasam 12 hetesen, csak a puffadás miatt nem a méh növekedése miatt.
Mindenképpen tesztelni kéne mert ennyi idő után csak az mutatja ki a terhességet. Ha pozitív a teszt akkor kell menni dokihoz és talán már ultrahangon is lehet látni valamit, ha nem akkor 1-2 hét múlva kell vissza menni. Valószínű ha lát is valamit akkor az csak petezsák lesz még. Legelőbb 7 hetesen láthat szívhangot.
Egyébként nagyon nem örülnétek neki ha most kiderülne hogy becsúszott a baba?
Ha védekeztetek akkor mért gyanakodtok arra, hogy terhes a lány? :O Milyen módszerrel védekeztetek? Megszakítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!