Mensi után 4 nappal lefeküdtünk egymással nem védekeztünk, lehetek-e terhes, ha közben iszom a cickafarkfüvet?
Szia!
A 10 napos terhességet már simán kimutatják a tesztek. Nem tom mikor voltatok együtt, de sztem lassan megveheted a tesztet.
Egyébként ha terhes vagy, mi a terved a picivel?
SZia!
Akkor mutatja ki biztosabban a teszt a terhességet, ha már elmaradt a mensid! Előfordul, hogy már eklőtte 1-2 nappal, azaz 10 napos terhességet kimutat, de sokan csalódtak már emiatt, miközben már babásak voltak!
Ha szeretnétek a babát (bár ha cickafarkfüvet iszol, akkor valószínű), akkor sztem várd meg a mensi elmaradását, és csak utána reggeli vizeletből tesztelj!!
Sok sikert!!:)
szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, azzal a kis kiegészítéssel , hogy van , akinek a mensi kimaradása nem jel a terhességre , mert úgyanúgy megjön neki , csak pl. rövidebb ideig tart :) Ettől függetlenül a ciklusod közepe a menstruációd előtt volt. Nem szentírás, de a termékeny napok ált. a peteérés (ciklus közepe) plusz , mínusz 2-3 nap; tehát akkor a nagyobb a valószínűség a teherbeesésre.
1 kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!