Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetes kortol kezd el...

Hany hetes kortol kezd el kemenyedni a has?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, es egy-ket napja meg olyan puha volt, mintha csak kover lennek, de ma kulonosen ugy erzem (foleg ha megsimitom, a kezemmel), hogy kerek, es kemenyebb, kezd terhes hasnak kinezni, es erzodni. Az normalis ilyenkor, es mit jelent? Valaki szerint ilyenkor fordul meg a baba. Azt olvastam, mar nem sokaig tud szabadon mozogni. Irjatok legyszi, koszi!
2009. márc. 24. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem már 20 hetes kortol keményedik a hasam,a doki napi 1 magnézium B6 irt föl
2009. márc. 24. 16:12
 2/2 A kérdező kommentje:

A Magne B6 mire van? Miert, akkor ilyenkor meg nem normalis, hogy kemenyedik? Nem gorcsol (bar neha kesszuras szeru fajdalom van), csak ugy erzem "heja van".

Sajnos Angliaban nem kapni Magne B6-ot, eleg Mg, meg B6 vitamin? Szedek egy terhes multivitamint, az nem jo?

2009. márc. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!