Több tesztem + lett, kb 5 hetes terhes lehetek, de menstruálok! Ebből nem lesz baja a babának? Aggódom nagyon.
Szerintem is jobb ha megnéznek minnél előbb, nem ijesztgetni akarlak, de biztos ami biztos alapon:)
Szorítok!!!
A barátnőm is vérzett kapott szurit meg gyógyszert és már a 28. hétben van!!
4 napot késett csak? Akkor végülis bármi lehet. Lehet h teherbe estél, és elkezdte termelni beágyazódás után közvetlenül a szervezeted a HCG hormont, amit ugye kimutatott a teszt. De mivel 4 nappal a nemvárt után megjött, sajnos lehet, h ki is lökődött a szervezetedből. Ilyen korán sokunkkal megesik, észre sem veszzük h elvetélünk, hiszen az a pár nap késés még belefér egy normális ciklusba is. Ha ez történik veled is, akkor a hcg még megmarad ám a szervezetedben, tesztelgethetsz...kidobott pénz lesz, hiszen egy darabig pozitívat fog mutatni. Ez tulajdonképpen csak arra jó, h cukkold és stresszeld magad. Mondom...sokunkkal megesik, h késik pár napot, nem tesztelünk, nem veszzük észre, és teljesen kiürül a szervezetünkből ...sajnos, de ez természetes, hiszen gondolom te is egészséges kisbabát szeretnél. MInt ahogyan mindenki.
Ettől függetlenül fennáll az esély rá, h baba is van és mensiztél is. Én nem rohannék a dokihoz a helyedben. Van időpontod, akkor bőven ráérsz menni. Viszont ha nagyon görcsölnél, vagy darabosat vérzel, akkor menj az ügyeletre azonnal.
Rengetegen elvetélünk úgy h nem tudunk róla...jobb is ha nem tudjuk...én ezt csak azért írom, h amíg nincs görcs, ne rihanj a dokihoz. Amikorra időpontod van, akkor menj. És légyszi írd meg mi volt!
Én szorítok neked, h a 2.lehetősség legyen a tiéd is!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget! Az előbb elértem a dokim telefonon, mondtam hogy nagyon aggódom, így még ma koraeste fogad.
Remélem hogy nem lesz semmi gond, már 2 éve próbálkozunk. :(
Nagyon köszönöm a szurkolást! :)
Remélem hogy tényleg babó, és velünk is marad, mert már nagyon vártuk...és nem arról van szó, hogy már nincsen meg, csak a HCG még kimutatható..
Mégegyszer köszönöm!!
Igen, sajnos csak fél 7-kor tud fogadni :(
Magándoki, addig szülést vezet le elvileg, így nem tud előbb...Vagy menjek sztk-ba?? :( Kezdek kétségbeesni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!