Gyengén menstruálok, mégis pozitív a tesztem, miért?
Figyelt kérdés
Fájnak a melleim,hányingerem,szagundorom van.Másmilyen a menszeszem,mint szokott.Pirosas,de híg és kevés.Máskor görcsölni szoktam,de most egyáltalán nem fáj.2011. márc. 4. 12:18
1/7 anonim válasza:
Szerintem menyj dokihoz!
Mert ez vetélés jele is lehet,sajnos!:(
2/7 anonim válasza:
A terhesség alatti vérzés sosem normális! Miundenképpen a leghamarabb menj orvoshoz! Lehet, hogy semmi komoly, de akár komoly problémát is jelezhet!!!!Néha megesik, hogy valaki "menstruál" a terhesség első hónapjaian, de ez elég ritka... Legtöbbször sajnos nem jelent jót... Remélem, minden rendben lesz!
3/7 anonim válasza:
menj dokihoz. van aki menstruál, de lehet sajnos gond is.
majd írj mi volt. szorítok, hogy ne legyen gond!!
2 kisfiú anyuja
4/7 A kérdező kommentje:
Csak hétfőn tudok dokihoz menni,de azt mondta,amíg nincs fájdalom,akkor nincs gond.Van olyan kismamája,aki 6 hónapos koráig rendesen menstruált.
2011. márc. 4. 13:29
5/7 anonim válasza:
Engem a dokid nem nyugtatna meg és ha Ő nem tud fogadni,akkor mennék még ma az ügyeletre!!!Hidd el,ha ott megvizsgálnak és rendben találnak mindent,akkor fogsz megnyugodni.
6/7 anonim válasza:
Szia, nem ijesztgetni szeretnélek, de én decemberben veszítettem el a babám ugyanígy. Megjött gyengén, inkább barnás volt pár napig, majd egy hét után rendesen vér, nem fájt semmi, nem kaptam gyógyszert rá, elment a baba...meg tudnám fojtani az orvost, akihez akkor jártam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!