Van itt olyan aki-nek a szülei nem örültek az unokának?
Olyanok válaszát várom, akiknek a szülei nem örültek annak, hogy egyszem lányuk teherbe esett.
Milyen volt a kapcsolatod a szülőkkel? Mit mondtak amikor elmondtad nekik, hogy terhes vagy? Terhességed alatt mikor javult a helyzet a szülőkkel?
Esetleg van olyan akinek a baba születése után se javult a helyzet?
Meséld el nekem a történetedet :)
Hát azt nem mondom, hogy megértem az anyukádat, sosem szabadna így viselkednie.
De a reakciója valamelyest természetes, félt téged. Hidd el meg fog békélni.
Mennyi van még hátra a suliból? Milyen idős várandós vagy?
Azt gondolom mondanunk sem kell, hogy nem lesz egyszerű?
Ne vedd annyira a szívedre, amiket édesanyád mond, mert most ő is meggondolatlan, Te pedig sértődősebb vagy a hormonok miatt. ne hagyd, hogy a mostani viselkedése rányomja a bélyegét a későbbi kapcsolatotokra, most neked kell okosnak lenned, nem akar rosszat...csak a szülűk néha bénán mutatják ki a féltésüket, aggodalmukat...
Kitartást, és könnyű, problémamaentes terhességet
O
Nálunk anyósom volt aki nagyon elutasította a babát. Felelőtlenség, korai, stb. Pedig tervezett baba volt, és ahogy többen is írták előttem, már szeretett volna unokázni... Nagyon úgy voltam vele, hogy nem vagyunk rászorulva a babával a szeretetére, mert nem ő lesz egyedül nagymama. Arra is gondoltam, hogy nem is fogom vinni majd megmutatni a babát... Nagyon ellenezte, rosszakat mondott :S Körülbelül a 25 és 30. hét között békélt meg vele és vett is már neki pár dolgot. Próbálok kedves lenni vele, de a tüske még mindig bennem van...
35 hkm
Az én anyukám sem örült neki. Kb lehordott mindennek, meg úgy állította be ezt az egészet, mintha egy teher lenne. Pedig ez nem teher, ez egy áldás. Épp tegnap mondtam el neki és annyira kiakasztott, hogy tisztára begörcsölt a hasam, mozdulni se bírtam. De azért remélem nincs gond a babával. Igaz, ezen a héten már harmadszor borulok ki és mindig ez a vége.
Neked sok kitartást, remélem erősebb vagy lelkileg, mint én! Ne törődj velük, hogy mit mondanak. Ezek után én sem fogok.
Én 18 voltam, azaz még annyi sem, és épp 4.-be jártam középsuliban. Engem is sokan le akartak beszélni róla. De én nem hagytam. Mikor anyunak elmondtuk, megkérdezte, nem lehetne-e elvetetni. Az apuka rávágta, hogy nem. De anyu nem rosszindulatból kérdezte, aggódott. 7 hónapos terhesen ballagtam, írásbeliztem, 8 hónaposan szóbeliztem. Apuka dolgoztt, ő 1 évvel idősebb volt, mint én. 1 év kihagyással elkezdtem a fősikolát levelezőn. (már rég lediplomáztam). A kis-nsgylány már 10 éves, gyönyörű, okos, imádnivaló. Anyu szeme fénye. Igaz, mióta megszületett, imádja. És viszont. Mindent megtenne érte. Egyébként az élet engem igazolt, az apukája 25 évesen egy balesetben meghalt. Mondja valaki, hogy nem életem legjobb döntése volt, hogy megszületett? Egyébként épp múltkor mondta, amikor a tévében ment az a reklám, amikor a kiscsajt betolják a műtőbe abortuszra, hogy: anya, én úgy örülök, hogy nem vettél be gyógyszert, amitől meghaljak!
Szóval egy már bocs a kifejezésért, de normális - leendő, aztán mjd nagyszülő, aki normális ember, megbékél a helyzettel, és szeretni fogja az unokáját. (nemúgy párom szülei, akik nek sosem volt a kislány fontos-most sem. Le se....)
Ezt a választ te írtad.
Nehezen. Egyszer csak csengtettek a rendőrők, hogy sajnos rossz hírt kell közölniük. Nagyon nehéz volt, aztán a temetést is elrendezni. Ölni tudtam volna, ha valaki az mondta rá, hogy az elhunyt. A kislány 5 és fél éves volt. Meghallotta, amikor kiabáltam a rendőrőkkel, hogy ez nem lehet igaz! A redőnyt fel kellett éjjelenként húzni, hogy apa belásson az égből, sírhalomt rajzolt kereszttel, ő is nehezen. Senkinek nem kívánom.
Köszi a kérdést. :)
Kedves 18:06-os hozzászóló, potyognak a könnyeim miközben a soraidat olvasom :(
Az én édesanyám is tragédiaként fogadta a hírt, hogy babát várok, aztán ahogy nőtt a pocakom megbékélt. 20 éves voltam, ennek már 4 éve. Most pocakban van a kistesó, kezdetben ugyanaz volt a reakció, mára alig várja :)
Anyósomék le...
Bejelentettük, mondták hogy jó, ennyi volt.
Nem mondott, nem kérdezett többet egyikük se.
Azt mondta, hogy ő nem várja az unokáját, mert neki már van egy. Tőlem nem kell, nem fog vele majd foglalkozni. Nem hajlandó elfogadni azt, hogy terhes vagyok, mindenáron abortuszra akar küldeni...
hát már ne is haragudj kedves kérdező de anyukád
nagyon gonosz hogy ezt mondta..
,milyen anya az ilyen?????!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!