Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki-nek a...

Van itt olyan aki-nek a szülei nem örültek az unokának?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akiknek a szülei nem örültek annak, hogy egyszem lányuk teherbe esett.

Milyen volt a kapcsolatod a szülőkkel? Mit mondtak amikor elmondtad nekik, hogy terhes vagy? Terhességed alatt mikor javult a helyzet a szülőkkel?

Esetleg van olyan akinek a baba születése után se javult a helyzet?

Meséld el nekem a történetedet :)

2011. jún. 21. 18:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, félidős.

Amikor anyukám megtudta, ledöbbent, apukám flegma volt, hogy az egyetem így meg úgy, stb.

A nagymamám azóta sem áll szóba velem, holott "mennyire várta már, hogy dédi lehessen".

Sajnos :(

Szüleim már megbékéltem, nagymama nem.

2011. jún. 21. 18:43
 2/23 anonim ***** válasza:

Más tollával ékeskedem, de mikor a barátnőm bejelentette, hogy terhes, a szülei pánikszerűen kezdtek gyerekgyártásba... bármilyen hihetetlenül hangzik is ez. Plusz az apja (nagypapa) vagy két éves koráig nem mutatkozott a picivel, vagy volt, hogy azt mondta, az ő kislánya... :/

Most jön a harmadik unokája, saját gyerek már nem jött össze, kezd megbékélni a helyzettel.

2011. jún. 21. 18:43
 3/23 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy csinált, mint aki örül, aztán meg titokban mindig össze akart verni. Mások előtt megy az örülés, hogy -de jó, unoka lesz... négyszemközt meg jön az ordibálás, és a többi...

Mondjuk nem tudom, mi baja van, mert előtte nagyon unokázni akart.

2011. jún. 21. 18:44
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

Apukám nem örült, féltette a karrieremet. 29 éves voltam...

Szerencsére hamar megenyhült, és most remek nagypapa! :)

2011. jún. 21. 18:51
 5/23 anonim ***** válasza:

Nálunk apám teljesen le volt döbbenve, hetekig szólni sem lehetett hozzá. Nem is tudtam hova tenni a viselkedését, 27 éves voltam, akkor már 3 éve együtt voltunk a (most már) férjemmel, 2 éve együtt éltünk, és terveztük a babát.

Végül a 12 hetes uh-képet látva enyhült valamelyest, igazán akkor, amikor először látta a babát. Azóta "szerelmes" az unokába, egy éves a nagyfiú, most várjuk a tesót. Apám a leglelkesebb, visz a vizsgálatokra, az elején töviről hegyire kifaggatott a vizsgálatokról:)

Anyósék már érdekesebbek voltak, ott valahogy nem örültek. Mármint anyós meg a sógornőm. Náluk 3 kislány van, a mi babánk fiú lett. Anyós még úgy-ahogy normálisan áll hozzánk, a sógornőnek most sikerült kavarnia egy látszatbotrányt, és nem áll velünk szóba. Após örült, eddig a fiam az egyedüli fiúunokája, már várja, hogy focizzanak:)

Kérdező, nálatok?

2011. jún. 21. 19:06
 6/23 A kérdező kommentje:
Nálam igen botrányos a helyzet. A párom és én szeretnénk a babát annak ellenére, hogy nem volt tervezett. Anyukám úgy csinál, mintha valami őrületesen rossz dolog történne. Azt mondta, hogy ő nem várja az unokáját, mert neki már van egy. Tőlem nem kell, nem fog vele majd foglalkozni. Nem hajlandó elfogadni azt, hogy terhes vagyok, mindenáron abortuszra akar küldeni...
2011. jún. 21. 19:19
 7/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyenek a körülmények?
2011. jún. 21. 19:22
 8/23 A kérdező kommentje:
Van saját lakásunk, páromnak van munkája, csak éppen az a baj, hogy még nem végeztem a sulival :S
2011. jún. 21. 19:23
 9/23 anonim ***** válasza:
És hány éves vagy kedves kérdező?
2011. jún. 21. 19:23
 10/23 A kérdező kommentje:
18múltam.
2011. jún. 21. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!