Mit csináljak? Hogyan jelentsem be a páromnak, és a boldog nagyszülőknek, hogy jön a 2. unoka? Valami frappáns klasz ötletetek?
szia! jön anyák napja,pl ha akkor mondod el vagy adsz valami babás ajándékot, biztos ellágyulnak. férjednek meg.. lehet h hülyeség ez most jutott eszembe,pl este megterítesz vacsihoz és teszel még egy terítéket és ha rákérdez kit vártok még megmondod :)
drukkolok a pozitív teszthez!!!!!
bocs ha béna az ötlet...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt találsz majd egy-két ötletet.
Amúgy mutasd nekik, hogy te nagyon boldog vagy! Ezt lássák rajtad, talán így könnyebben elfogadják! Sok sikert !
szia!
én nagyon szorítok neked! sajnos tudom milyen elveszíteni egy kisbabát ( a kisfiam a terhesség 38. hetében halt meg), és ezért tudom, mekkora kincs, csoda és ritka ajándék, ha az embernek lehet egy kisbabája. úgyhogy szerintem ne foglalkozz senkivel ( még ha azok a szüleid is) és ha szeretnél kisbabát, akkor rajta és legyél nagyon-nagyon boldog.
én szívből kívánok neked egy pozitív tesztet, és boldog babavárást!
kérlek írd meg az eredményt :)
7 heteske
Szia!
Ötletet nem tudok, csak egy gondolatot: nehogy már szégyelld magad, amiért a családodat gyarapítod, ahelyett, hogy a dinnyeföldön dolgozol! Most van lehetőséged babát vállalni, tíz év múlva már nem biztos! Dinnyézni akkor is tudsz. Ha a szüleid nem repesnek elsőre, adj nekik időt, úgyis rájönnek, hogy tökmindegy, hogy most maradsz ki egy szezonból, vagy jövőre!
Bárhogy is alakul, ez a Te és a férjed döntése legyen, a ti életetek!
Szia! Én a szüleminek, vettem egy pár szép kis fehér cipőcskét, és egy ultrahang képpel együtt beleraktam egy szép papír tasiba, és ugy adtam át nekik. Pont péntek 13-án, azt hitték viccelek! :-))) Örültek neki. A páromnak, ha normálisan fogadta volna, és nem ragaszkodott volna a telefonos közléshez, ugyan így kis cípővel adtam volna tudtára.
Sok sikert, és boldog babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!