Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Hogyan jelentse...

Mit csináljak? Hogyan jelentsem be a páromnak, és a boldog nagyszülőknek, hogy jön a 2. unoka? Valami frappáns klasz ötletetek?

Figyelt kérdés
Kissé félek, hogy hogy fogadják a nagyszülők, különösen a szüleim az örömhírt. Ugyanis, ők arra próbáltak rábeszélni, hogy várjunk még a kistestvérrel legalább 3-4 évet. Szerették volna, ha nyáron aktívan segítenék nekik a mezőgazdaságban, ugyanis dinnyézünk, 15 hektáron, és babásan nem tudom, hogy miben volnék a segítségükre. Mit csináljak, hogy valóban ők is legalább annyira örüljenek neki? Két tűz között vagyok, én nagyon szeretnék babát, és azt hiszem most össze is jött, becsúszott. Férjem is nagyon örülne neki még anyósomék is, de a szüleim kissé furcsák mostanában. Egyik énem borzasztóan szeretné, ha 28-ai tesztelésem pozitzív lenne, a másik viszont nem...Arról nem akarok hallani, hogy elvetessem, mert abba én betegednék bele.
2009. márc. 24. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! jön anyák napja,pl ha akkor mondod el vagy adsz valami babás ajándékot, biztos ellágyulnak. férjednek meg.. lehet h hülyeség ez most jutott eszembe,pl este megterítesz vacsihoz és teszel még egy terítéket és ha rákérdez kit vártok még megmondod :)

drukkolok a pozitív teszthez!!!!!

bocs ha béna az ötlet...

2009. márc. 24. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Itt találsz majd egy-két ötletet.

Amúgy mutasd nekik, hogy te nagyon boldog vagy! Ezt lássák rajtad, talán így könnyebben elfogadják! Sok sikert !

2009. márc. 24. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én nagyon szorítok neked! sajnos tudom milyen elveszíteni egy kisbabát ( a kisfiam a terhesség 38. hetében halt meg), és ezért tudom, mekkora kincs, csoda és ritka ajándék, ha az embernek lehet egy kisbabája. úgyhogy szerintem ne foglalkozz senkivel ( még ha azok a szüleid is) és ha szeretnél kisbabát, akkor rajta és legyél nagyon-nagyon boldog.

én szívből kívánok neked egy pozitív tesztet, és boldog babavárást!

kérlek írd meg az eredményt :)

7 heteske

2009. márc. 24. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia én éppen tegnap jelentetem be én még csak 7 hetes vagyok.Mondjuk én apukámnak mondtam pont tegnap voltunk ultrahangon és készült kép a babáról .Párommal átmentünk hozzá és mondtuk neki,hogy csináltunk egy közös fényképet erre ö azt mondta,hogy mutassuk megmutatuk és akkor tátva maradt a szája.
2009. márc. 24. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ötletet nem tudok, csak egy gondolatot: nehogy már szégyelld magad, amiért a családodat gyarapítod, ahelyett, hogy a dinnyeföldön dolgozol! Most van lehetőséged babát vállalni, tíz év múlva már nem biztos! Dinnyézni akkor is tudsz. Ha a szüleid nem repesnek elsőre, adj nekik időt, úgyis rájönnek, hogy tökmindegy, hogy most maradsz ki egy szezonból, vagy jövőre!

Bárhogy is alakul, ez a Te és a férjed döntése legyen, a ti életetek!

2009. márc. 24. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. A 2. babó érkezéséről van szó. Egyenlőre még nem biztos a dolog, hogy valóban babát várok, 3 nap múlva nem várom, de a tüneteim eléggé hasonlóak a kisfiamhoz. Szóval bármi lehet belőle. De már előre parázom, ha esetleg pozitív lesz... Most kicsit megnyugtattatok, köszönöm, és ígérem, megírom, hogy mi is lett az eredmény, ha másnem jövő hétfőn..:) Első válaszadó, nekem nagyon bejött a megvetítős vacsora ötlet, szerintem király!
2009. márc. 24. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a szüleminek, vettem egy pár szép kis fehér cipőcskét, és egy ultrahang képpel együtt beleraktam egy szép papír tasiba, és ugy adtam át nekik. Pont péntek 13-án, azt hitték viccelek! :-))) Örültek neki. A páromnak, ha normálisan fogadta volna, és nem ragaszkodott volna a telefonos közléshez, ugyan így kis cípővel adtam volna tudtára.

Sok sikert, és boldog babavárást! :-)

2009. márc. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!