Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 napja kezdett mocorogni a...

10 napja kezdett mocorogni a babuci, okozhat neki vmi bajt ha enyhén, kb 1-1,5 cm-t benyomom a hasam 2 ujjal, mikor mocorog?

Figyelt kérdés
nagyon vigyázok rá, remélem nem okoz ez vmi bajt! csak olyan jóóó érzés mikor megrúgja az ujjamat, h nemtudok betelni vele!de csak 2x3x érek így hozzá, szóval nem viszem túlzásba...
2009. márc. 24. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
ne nyomkodd a hasad egy hónap és remekül fogod érezni minden mozdulatát.
2009. márc. 24. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi bajt nem okozhatsz ezzel, amikor vizsgálják kívülről a méhedet, sokkal erősebben csinálja az orvos vagy a szülésznő. Szomorú lenne, ha egy édesanya egy ilyen finom, gyengéd mozdulata kárt tehetne a magzatban.

Persze mindent csak mértékkel, de hát mikor élvezzük ki ezeket a csodás pillanatokat, ha nem most. Később úgyis majd' kirúgja a "ház falát" :-)

2009. márc. 24. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz ettől baja a babádnak! Én is beljebb szoktam néha nyomni a tenyeremmel a pocim, de természetesen nagyon óvatosan! Persze erre a kisfiam óriási tiltakozásba kezd és bele rúg a tenyerembe. :)

Amúgy meg nemrég voltunk 4D-s uh-on és már azon gondolkodtam, hogy szólok a dokinak a vizsgálat közepette, hogy fáj! Úgy bele nyomta azt az izét a pocakomba, hogy még utána is éreztem, hogy fáj. Szóval ne aggódj! :)

30 hetes kismami

2009. márc. 24. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem teszel ezzel semmi kárt én is rá szoktam egy picut nyomni a tenyeremet a hasimra, hogy érezzem a babót. Egyébként én is nem rég voltam 4D-n, az volt az első hasi ultrahangom és hát meglepődtem, mert a nő eléggé rányomta a hasamra a készüléket... De szemmel láthatóan a picurnak ez nem okozott problémát. :)
2009. márc. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!