Napi 1-2 szál cigaretta mennyire árt a babának?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 05:47
41/45 anonim válasza:
9,12-es: miért lettél lepontozva?
valószínűleg azért amiért én is-mert le mertem írni a történetemet...s erről beszéltem én is. azért mert veled/vele/velem ez meg ez történt és mással nem, azért ártatlanul is bűnhődünk.
42/45 anonim válasza:
Az anyukám nem tudta letenni a cigit, így elöregedett a méhlepénye és 39 hétre 1850gr-al születtem. Később 1,5 évesen hosszú hónapokat töltöttem a Szabadság hegyen asztma miatt, később tanulási nehézségekkel küzdöttem és igen nehezen nagyon sok szorgalommal sikerült érettségiznem. Szóval nagyon káros a dohányzás és nagyon haragszom anyukámra amiért nem tudta letenni az érdekembe. Ha fontos a babád és az mit fog gondolni rólad a későbbiekben, akkor leteszed azt a büdős bagót.
43/45 A kérdező kommentje:
17:37-es!Köszönöm,hogy végre valaki érdemben az én kérdésemre válaszolt!Nagyon örülök,hogy nem bagózóm,sokkal jobb a lelkiismeretem.Szerintem nincs olyan kismama a világon aki nyugodt szívvel dohányozna.Ezen az oldalon tényleg így van,vagy fekete vagy fehér :S . De az nagyon igaz,hogy nem lehet azzal takarózni hogy másnak egészséges lett a gyereke hiába szívott napi 1-2dobozzal a kismama.A géneken is sok múlik,hisz akkor minden nem dohányzó embernek egészséges utódai lennének.
2011. jún. 21. 18:29
44/45 A kérdező kommentje:
18:12-es Ha olvastad volna a kommentemet láthattad volna hogy letettem a bagót.Sajnálom a veled történt.
2011. jún. 21. 18:30
45/45 anonim válasza:
Köszi :) (17:37es)
Végre valakinek tetszett a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!