Napi 1-2 szál cigaretta mennyire árt a babának?
de ha most dohányzott volna, lehet nem kellett volna lélegeztetőre tenni a babát,
szerintem nem azért nem kellett volna lélegeztetőre tenni, mert ellenállóbb lett volna, hanem azért mert szegényke bele is halt volna.
Szerintem orvos meg ilyet nem mond.
az általam ismert kis gyerek 26 hétre született anyuka végig szívta a cigit, és igen ez a legrosszabb időpont mikor megszülethet, mert nincs teljesen kifejlődve a tüdeje, de a dohányzás sem tett semmi jót, a lélegeztető gép kellett. A gyerek mostanra 5 éves és az agya annyira károsodott, hogy beszélni még most sem tud. A cigi nem tett jót, csak még többet ártott.
Az ilyen anyukákat megvetem,mert nincsenek tekintettel a gyermekükre.
csajok!
nem olvastam végig a kommenteket, de látom, hogy egymásnak ugrottatok. Valaki feltett egy kérdést, szerintem kb ezzel a céllal, és azóta sem reagál. Ti meg tépitek egymás haját már :)
Egyébként meg hogy mennyire árt? Ki tudja azt megmondani. lehet hogy nagyon, lehet hogy szerencséje lesz, és semennyire...
ma 11:44
Kérem az orvos nevét, hogy MINT LEENDŐ KISMAMA JÓ MESSZIRE ELKERÜLHESSEM!!!
Ezelőtt 30évvel még nem volt ekkora fenyegetettsége a dohányzásnak, Anyu összesen egy dobozzal szívott el a terhessége alatt, tesómnál kicsit többet. Tehát nem sokat, mégis mindketten nagyon aszthmásak vagyunk.
Ennyit arról, hogy árthat-e.
utolsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy két hétig voltam inkubátorba, vérátömlesztést kaptam és lélegeztettek. igaz, végül az aszthmán kívül nincs bajom, annyi, hogy nagyon gyenge az immunrendszerem, és minden fertőzést azonnal elkapok és allergiás is vagyok soksokmindenre.
jah és 2100gmal születtem két héttel előbb, tesóm szintén hasonló módon beteg volt. pedig nem szívott sokat Anyu, mégis ennek lett tulajdonítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!