Akkor most hányadik hétben is járok?
Az utolsó mensim juli 21 én volt,28-29 napos ciklusokkal.
Ez alapján ma kezdem a 36.hetet.De akárhány oldalon olvasgatom a nyomon követést most ír 35 hét 1 napnak,vagy betöltött 35 hétnek.
Ma teloztam NST re és ugyebár az a 37 héten van,az időpontom is e szerint kaptam.
De most már nem értem.Rosszul számoltam volna végig??
Az uh szerint, én is több vagyok, majdnem egy héttel, de mindig az alapot veszik figyelembe. különben meg eg hét nem számít az nst-én sem. ott a baba mozgását, szívhangját, és a méh rekcióját nézik, ami szerintem már a 35. héten is olyan mint a 36. héten.
üdv.: 35 hetes anyuka
Köszönöm a válaszokat,és a linket.Ezeken az oldalakon is voltam már,csak mindegyik szinte mást ír.
Mindenképp akkor megyek NST re amikor az időpontom van,és tudom hogy a pici ugyis akkor jön,ha készen áll a nagy útra,de ettől függetlenül szeretném továbbra is végig követni a terhességem.
Köszi a választ.
Én július 23-án mestruáltam utoljára 28 napos ciklussal. Holnap töltöm a 35. hetet és április 30-ra várom a babát.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!