Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor most hányadik hétben is...

Akkor most hányadik hétben is járok?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim juli 21 én volt,28-29 napos ciklusokkal.

Ez alapján ma kezdem a 36.hetet.De akárhány oldalon olvasgatom a nyomon követést most ír 35 hét 1 napnak,vagy betöltött 35 hétnek.

Ma teloztam NST re és ugyebár az a 37 héten van,az időpontom is e szerint kaptam.

De most már nem értem.Rosszul számoltam volna végig??

2009. márc. 24. 08:12
 1/5 Adri baba ***** válasza:
35 hetes vagy meg pár napos.nem teljesen mindegy?Akkor mennj nstre amikor időpontot kaptál,a baba úgyis tudni fogja mikor akar kjönni
2009. márc. 24. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

szia,nekem ez pontosan megegyezett azzal amit az Uh mondtak.De itt van egy másik is

[link]

ez kicsit részletesebb is

2009. márc. 24. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Az uh szerint, én is több vagyok, majdnem egy héttel, de mindig az alapot veszik figyelembe. különben meg eg hét nem számít az nst-én sem. ott a baba mozgását, szívhangját, és a méh rekcióját nézik, ami szerintem már a 35. héten is olyan mint a 36. héten.

üdv.: 35 hetes anyuka

2009. márc. 24. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,és a linket.Ezeken az oldalakon is voltam már,csak mindegyik szinte mást ír.

Mindenképp akkor megyek NST re amikor az időpontom van,és tudom hogy a pici ugyis akkor jön,ha készen áll a nagy útra,de ettől függetlenül szeretném továbbra is végig követni a terhességem.

Köszi a választ.

2009. márc. 24. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én július 23-án mestruáltam utoljára 28 napos ciklussal. Holnap töltöm a 35. hetet és április 30-ra várom a babát.

Remélem segítettem.

2009. márc. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!