Hogy tudnék megnyugodni? Ma amikor terhestornára indultam a buszmegállóban egy kisebbségi származású férfibe botlottam, aki mindenáron pénzt akart kunyerálni.
Figyelt kérdés
Nem adtam neki, mert féltem, hogy esetleg kikapja a kezemből a pénztárcám, annyira nyomult. Erre elkezdett mindenfajt szitkot szórni rám, bocsánat de szó szerint idézem, hogy érzékeljétek: "Dögölj bele a szülésbe te is meg a gyereked, stb.!!!" Ezt kb. 5 percig szórta rám, hát majdnem elsírtam magam, köpni-nyelni nem tudtam. 34 hetes terhes vagyok és ez nagyon felzaklatott. Hogy lehet valaki ilyen???2009. márc. 23. 16:35
11/13 anonim válasza:
és ezeket kell felzárkóztatni milliárdokból,a családit meg adóztatni meg elvenni mindent a kismamáktól???
12/13 anonim válasza:
Szia
Nagyon undorító emberek vannak ,jól sírd ki magad utána könnyebb lesz .Én múlthéten jártam így 38-hetes terhesen mentem az sztk-ba vizsgálatra egy jól öltözött nő (nem kisebbség kőzé tartózó) akkorát lökött rajtam majdnem elestem .Pedig biztos ,hogy látta a pocakom .Nekiált utána velem üvőltözni.Persze én vissza de sikerült elérnie azt ,hogy írtozom a tömeg közé menni.Szégyeljék magukat az ilyen emberek.Szép babavárást kívánok neked!
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves "18:30"-as! Ez szörnyű, hogy képzelték, hogy pofon vágnak???? Ez még rosszabb akkor, mint ami velem történt (én írtam a kérdést). Minél több választ olvastam, annál inkább felháborít, ami ma tényleg Magyarországon van. Hozzáteszem nem csak a kisebbség viselkedik bunkón a kismamákkal, vagy gyerekes anyukákkal, jó pár honfitársunk ugyanezt tesz, ahogy az előbbiekben írtátok. Én pl. múltkor is egy kisbabás anyukának a villamoson 8 hónapos terhesen átadtam az ülőhelyet, mert senki nem volt képes rám, most nem magamat akarom sajnáltatni, de azért mindennek van határa! Nem tudom így hová tartunk:(
2009. márc. 25. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!