Hogy tudnék megnyugodni? Ma amikor terhestornára indultam
a buszmegállóban egy kisebbségi származású férfibe
botlottam, aki mindenáron pénzt akart kunyerálni.
Szegénykém, hogy mik meg nem történnek az emberrel, hihetetlen.
Én magamról tudom, hogy csak egy kiadós sírással tudnék rajta túl lenni.
Ereszd ki a feszkót nyugodtan, bújj oda a párodhoz este egy kis vigasztalásért... utána sokkal jobb lesz.
Sajnos én is nap mint nap tapasztalom, hogy az emberek letojják a kismamákat, és az csak a legkevesebb, hogy hagynak állva zötykölődni a buszon...
2009. márc. 23. 16:40
Gusztustalan alakokkal van tele a Világ!És mi tartjuk el őket!Ilyenek hallatán majd fel robbanok!!!Jobb,hogy semmit sem szóltál,a végén Te lettél volna "meghurcolva",mert őt esetleg leromáztad volna,azt meg mint tudjuk nem lehet!Sajnos ilyen világra szüljük gyermekeinket!
2009. márc. 23. 16:41
Vannak ilyenek. Nem szabad felvenni, azzal csak eléri a célját, mert szerintem nincs más célja az ilyennek, mint téged lehúzni. A jó hír, hogy az ilyen ember rettentő gyáva és, ha belemosolyogsz a képébe, akkor aár fel is robban, vagy el is fut. A te utódaid népesítik majd be a földet, nem az övéi.
2009. márc. 23. 16:42
Vannak ilyen szemétláda emberek. Ne törődj vele, egyik füleden be, a másikon ki! Tudom, mondani könnyű ha nem velem történik, de nem érdemes felzaklatnod magad miatta. További boldog babavárást kívánok!
2009. márc. 23. 16:42
Ne törődj vele!Ehhez értenek, ahelyett, hogy dolgoznának!Ne félj, a szitkozódása nem lesz hatással a szülésedre! Engem is felidegesít a pofátlanságuk. Bezzeg ha te mondanál ilyet a várandós rokonára, meg is "ölnének". Nekik mindent szabad ebben az országban...
Próbálj megnyugodni!
2009. márc. 23. 16:44
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a vigasztalást, nagyon aranyosak vagytok. Próbálom minél előbb kiverni a fejemből.
Üdv és mindenkinek boldog babavárást!
Ne azt nézd mit mondott hanem,hogy ki mondta!!Nincs tisztába magával,biztosan bolond volt és ne idegeskedj ez miatt nem éri meg,egy ilyen senkiházi miatt!!!Próbálj megnyugodni nagyon sajnálom:))!!!Jó egészséget kívánok:))!!
2009. márc. 23. 17:05
8/13 anonim válasza:
szegénykém ez durva lehetett. valóban nem szabad velük törődni, mert nem érdemlik meg. személy szerint én nem tudom őket elfogadni, mert ők mindenre ráfogják, hogy azért nem, mert roma. ha a pénztáros nem úgy mosolyog rájuk, ha nem úgy szól és még sorolhatnánk, de mindenki tud ilyen példákat felhozni.
hagyd rá az ilyenre, mert egy tuskó. jó babavárást.
2009. márc. 23. 17:08
Egy pillanatig ne foglakozz vele...biztosan bánt ,hisz kit nem bántana,de az ilyennek sok baja nincs csak az ólom hiány!!! Fel a fejjel,neked életed legszebb időszakát kell megélned,ő meg maradjon olyan amilyen. mindketten tudjátok kire milyen jövő vár,sajnos csak ez a kis káröröm jut nekünk a mai világban,talán ezért még ne hurcolnak meg bennünket. De hogy ezek mindent megengednek maguknak az egyenesen felháborító. ezért nem sajnálom ha hullik a férgese! Legyen nagyon boldog babás időszakod még és ha segít én meg "elátkozlak" csupa jó kívánsággal!!!! Minden rendben lesz és sima ügy lesz!!! Ti lesztek a világ legboldogabb szülei és ezt senki etnikum nem veheti el! Nagyon szép jövőt Nektek:D 32 hetes pocis!
2009. márc. 23. 17:58
Látom sokan irtak neked és vigasztaltak én is csak ehez tudok csatlakozni!Ne aggodj az ilyen átok nem fog hatni amikor anyum terhes volt hasonlo szitu játszodott le vele is és itt vagyok babát várok!!Nyugodj meg és probáld meg elfelejteni!Ja mikor a fiammal voltam terhes a házunk elött vártam a férjem jött egy csapat kisebbség fiatalok ug 16-20 éves kor és egyik fogott és pofon vágott ugy hogy nagy pocakkal álltam elmentek mellettem és egy k szót hozzájuk nem szoltam!A fiam makk egészséges 12 éves:)))bár akkor bögtem rendesen:))
2009. márc. 23. 18:30
Kapcsolódó kérdések: