Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Graco babahordozóról kérdés?

Graco babahordozóról kérdés?

Figyelt kérdés
Tegnap vásároltunk egy Graco márkájú babakocsit hordozóval.És ma nézem és most vettem észre hogy a hordozóba nincsen szűkítő.Hol tudnék beszerezni hozzá szűkítőt?Vagy muszály bele?Vagy ha bekötöm benne rendessen az újszülöttet akkor is kéne?Használtan vásároltuk a kocsit.Köszönöm válaszotokat.
2011. jún. 17. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van, és nem volt benne szűkítő. Ha pontosan beállítod az övet, nem lesz baj. Én annyit csináltam pluszban, hogy egy összehengerelt textilpelust raktam a feje köré, de ezt is csak néhány alkalommal.
2011. jún. 17. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Kell a szűkítő! A pici baba gerince még nem erős ahhoz,hogy szépen egyenesen megüljön benne!A fejecskéje is csak úgy lógna oldalra.Tudsz használtan is és újonnan is ilyen szűkítőt vásárolni!Bármilyen márkájú jó bele, amiatt ne aggódj!
2011. jún. 17. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Unokaöcsém 15 hónapos. Apu olyan autósülést vett most neki, amiben nincs szűkítő és nagyon kényelmetlennek néz ki az ülés. Szerintem még ebbe is kéne neki szűkítő, mert ha elbóbiskol, akkor a feje lebicsaklik.

Én olyan hordozót vettem, amiben van szűkítő.

2011. jún. 17. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit mi vettünk(Graco Quattro Tour De Luxe)annak a hordozójában volt.Kell is,mert szegénykémnek a feje ide-oda gördülne.2 gyerekes anyuka
2011. jún. 17. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Osszehajtott textilpelenkaval kb ugyanazt a hatast ered el.

Csak egy otlet.

2011. jún. 17. 23:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi is olyant vettünk mint a kettővel elöttem író.Nem tudom miért de szűkítő nincs benne.A párom is azt mondta hogy pelenkát rakjunk majd a fejéhez vagy valamit.De szerintem nézek valami szűkítöt külön hozzá.Köszönöm a válaszokat.26 hetes kismama
2011. jún. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!