Terhesség alatt ugye mozogni kell? Akkor miért van az, hogy amint sétálni kezdek, bekeményedik a hasam?
Nem görcsöl, csak nagyon kellemetlen...
Ha elindulok a boltba, postára (kb 500 méter) alig várom, hogy odaérjek és megpihenjek, leüljek... Amint leülök, kipuhul, de ahogy elindulok, megint visszakeményedik. Ezért már nehéz a házimunka is, pedig csak 25 hetes vagyok... Mit javasoltok?
Próbálj meg naponta egyszer magnéziumot szedni.Mondjuk mostmár én is kezdek egyre jobban elfáradni a napok végére,de ez a jövős menős haskeményedés nem jelentkezik.Meg majd most csinálnak/csináltak egy teljes vérképet és az is sokat elmondhat a szakértő szemeknek.
De tényleg mozogj,mert a végére akkora leszel,mint egy bálna,ha otthon ülsz!(Sajna én mocorgással is jobban gyarapodom a kelleténél:()
Szia.
Én is szintén zenész, nekem már kb. a 16. hét óta így van. Napi 3*2 magneb6-ot szedtem. Sajnos nem sokat pihentem, amit most már bánok. A dokim szólt a műlt héten, hogy le van rövidülve a néhnyak, ami ugye a keményedésekkel együtt járó méhösszehúzódásoktól is lehet. Adott a magnézium mellé egy másik gyógyszert és most már szinte egyáltalán nem keményedik a hasam, pedig azelőtt szinte egész nap keményedett. Beszélj a dokiddal, lehet, hogy neked is fog javasolni vmilyen gyógyszert és jobb lesz. Azért nem írom, hogy mit kaptam, meret ezt csak orvosi javaslatra lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!