Intim szőrtelenítés, de hogyan?
Persze attól még karban lehet tartani!
Csak az egyik válaszadó szinte meglepődött, hogy te nem borotválod.
Én soha nem használtam tükröt, sokszor oda sem néztem :) Mindig kitapogatom, most hogy nő a pocakom ez óriási segítség, hogy nem látom mégis le tudom szedni teljesen.
Gyakorolj és menni fog!
Szia!
Az én tapasztalatom (3 baba után)
Mivel én mindig borotváltam, terhesség alatt sem voltam hajlandó lemondani róla.
Eleinte úgy ment mint pocak nélkül. Később amikor nem láttam már a célterületet akkor tapogattam-húztam-tapogattam-húztam :) Kád szélén ülve, vagy guggolva.
A tükör nekem nem vált be, mert ugye ott fordítva van minden és egyszerűen úgy olyan béna voltam :) Röhögésbe fulladt a dolog.
A férjemet nem szívesen kértem volna meg (bár biztos nem ellenkezett volna) mert szeretem, ha csak a véreredményt látja.
Én a terhességem előtt és közben is gyantáztattam kozmetikussal. Legutóbb a 35. héten voltam és legközelebb a 38-on megyek. Én próbáltam borotválni, de nekem mindig viszketett tőle. Nekem ez kényelmesebb, hogy elmegyek és megcsinálják, és az eredmény 3 hétig tart.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!