Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol szerezzem be a kelengyelis...

Hol szerezzem be a kelengyelistán lévő dolgokat?

Figyelt kérdés

Ruhákat turiból, babakocsit azt kapunk, kiságy megvan, pelenkázó saját készitésű.

Na de a többit hol szerezzem be szolnokiak? Melyik bababoltot ajánlanátok ami olcsó? Textilpelenka, gumislepedő stb. Ezeket hol vegyem?

Sajnos sok bababoltot nem is ismerek. Van a Brendon, van egy a Kossuth tér környékén ha jól tudom, van a Mária út sarkán, és a Plázával szemben a Ficánka. Több nincsen? Ezek közül melyik az ahol árban elfogadható dolgok vannak és viszonylag sok a választék?

Előre is köszi.

2011. jún. 15. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én rengeteg mindent Vateráról, Tszveszről vettem. Nem kellett rohangálni, jól megnézhettem. Még nem csalódtam.
2011. jún. 15. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Tipp: Gumis leedőt a Tescóban vettem, tök jó minőség, 2 van egy csomagban, nem is volt vészes.
2011. jún. 15. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
mármint az ára
2011. jún. 15. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi volt?
2011. jún. 15. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok szolnoki, de rengeteg mindent az Auchanban, Tescoban vettünk. Az 4-5 hónap alatt (az elején nem vásároltunk) jó néhány babás akciót kifogtunk, és nem csalódtam egyikben sem. Sőt, az Auchanban vett textil pelenkákat jobban szeretem, mint amit a bababoltban vettünk. Most vettünk Avent-es etetőcumikat, 500 Ft-al olcsóbb, mint a bababoltban...

Nem tudom, melyik üzlet van a környékeden, de megéri megnézni. Az Auchanos babás cuccokat nagyon szeretem. Sokszor van leárazva body 300 Ft-ra, és nagyon jók, mert köztes méretek.

2011. jún. 15. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ára? kb-re 2000 körül. De nagyon jó, 2 bd volt egy csomagban! Azért nézz körül, hátha találsz jó dolgokat. Ha meg valami konkrétat keresel, nézd meg, hogy a babaáruházakba mennyibe kerül, mert van ami a Brandonban olcsóbb, min a Tescóban. Én így jártam a kiskádba való gyerektartóval pl., Tesco: 2400., Brandon:990 Ft.
2011. jún. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!