Hol szerezzem be a kelengyelistán lévő dolgokat?
Ruhákat turiból, babakocsit azt kapunk, kiságy megvan, pelenkázó saját készitésű.
Na de a többit hol szerezzem be szolnokiak? Melyik bababoltot ajánlanátok ami olcsó? Textilpelenka, gumislepedő stb. Ezeket hol vegyem?
Sajnos sok bababoltot nem is ismerek. Van a Brendon, van egy a Kossuth tér környékén ha jól tudom, van a Mária út sarkán, és a Plázával szemben a Ficánka. Több nincsen? Ezek közül melyik az ahol árban elfogadható dolgok vannak és viszonylag sok a választék?
Előre is köszi.
Ugyan nem vagyok szolnoki, de rengeteg mindent az Auchanban, Tescoban vettünk. Az 4-5 hónap alatt (az elején nem vásároltunk) jó néhány babás akciót kifogtunk, és nem csalódtam egyikben sem. Sőt, az Auchanban vett textil pelenkákat jobban szeretem, mint amit a bababoltban vettünk. Most vettünk Avent-es etetőcumikat, 500 Ft-al olcsóbb, mint a bababoltban...
Nem tudom, melyik üzlet van a környékeden, de megéri megnézni. Az Auchanos babás cuccokat nagyon szeretem. Sokszor van leárazva body 300 Ft-ra, és nagyon jók, mert köztes méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!