Ha nyár közepén születik a baba, akkor is kell hálózsákot venni neki? A kelengyelistán szerepel.
Szia!
Én is szépen bevásároltam, és a felét nem is használtuk. Szintén nyári baba volt, és nem bírta a nagy meleget.
Viszont, ha meg nem veszed meg, lehet, hogy pont az fog hiányozni. Szerintem vegyél egy vékonyabb fajtát, hátha azt tudod majd használni.
Az én gyerkőcöm egyáltalán nem tűrt meg semmi hálózsákot magán, de még télen sem! Erre mondják, hogy nincs két egyforma gyerek.
Mielőtt megveszed a kelengyelistán szereplő összes cuccot, inkább kérd ki kisbabás anyukák tanácsát (mint ahogy az a hálózsákkal kapcsolatban tetted), így megszabadulsz egy csomó fölösleges kiadástól, viszont a hasznos dolgok sem fognak hiányozni.
A fiam május 26-i, s vettünk neki vékony hálózsákot. És használtuk is. Nyáron is vannak hűvös éjszakák...
hát az fix, hogy a kelengyelista kb. 70%-át fogom beszerezni csak, tutira vannak dolgok, ami nem kell, vagy nem rögtön, az induláshoz kell...
akkor vékonyka hálózsákot nézek, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!