Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kelengyelistán szereplő...

Kelengyelistán szereplő dolgokat mikortól kezditek beszerezni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én apránként vásároltam, mert egyszerre nagyon sok lett volna, meg így ki tudtam használni az éppen esedékes akciókat is. Már a 20. hét előtt is vettem apróságokat és onnan folyamatosan a többit.
2010. febr. 2. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
A 24. hét előtt nem is gondoltam rá. Nekem ez volt a pszivhológiai határ, amikortól már élő baba születésére számíthatok, nem vetélésre. Most vagyok a 30. hétben, a fele már megvan, főleg a picinek való dolgok. Adok magamnak még 6 hetet, addigra mindennek készen kell lennie.
2010. febr. 2. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Én dolgoztam a 35.hétig, így a 36-37.héten vásároltam meg mindent. Előtte semmit nem vettünk.
2010. febr. 2. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Szia!Én 16 hetes vagyok!És már nézelődünk,mert 90 % ,hogy az utolsó 2 hónapot bent töltöm!!!Ezért mindent megmutogatok a férjemnek,hogy mi fog kelleni,mert ha egyedül lesz itthon akkor neki kell majd vásárolgatnia!Ugyan még semmit nem vettünk,de a 18 hetes UH után apránként elkezdjük!Ennek anyagi okai is vannak,mert egyszerre nem tudnánk mindent megvenni!
2010. febr. 2. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Én is a 19. uh után kezdek el vásárolni. Remélem lehet majd, mert eddig minden határérték:(
2010. febr. 2. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Én vártam a 32.hétig.addig csak 1-2 apróságot vettem,ami nagyon jó áron volt.(pl:body 2 db 540 ft)De addigra már határozott elképzelésem volt mindenről,és céltudatosan mentünk vásárolni!
2010. febr. 2. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Én a 16. héttől kezdtem el apránként vásárolni. Most vagyok a 21. hétben, és a babának való ruhák, rugik, sapkák, hálózsák, stb, ezek megvannak már.

Viszont a nagyobb dolgokkal még várok, tehát babakád, babakocsi, pelenkázó asztal, kiságy, ilyesmi.

2010. febr. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!