Isztok/ittatok colát a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Szörnyű hányinger gyötör, egyedül a jéghideg cola segít... Nagy baj?2011. jún. 15. 14:48
11/16 anonim válasza:
én is hányingerre ittam, napi átlag 2-3 pohárral. volt, hogy egyáltalán nem, de volt, hogy lecsúszott egy liter.
12/16 anonim válasza:
előző vagyok: pedig nem is szeretem a kólát:))
13/16 anonim válasza:
Napi két liter? Azért az még nem terhesen is sok. Bár nem vagyok kóla-ellenes, én is ittam és szeretem is, de terhesen nem ittam volna belőle napi 2 litert.
Szerintem naponta egy-két pohár maximum (fél liter körül) még oké.
14/16 anonim válasza:
Én is ittam alkalmanként, megvettem a 2 litert, aztán kb. 2 nap alatt elfogyott, kb hetente-2 hetente. Mcdonaldsban, ahová 2 hetente benéztem, ott is mondig kólát ittam. (meg kávét is), a baba 6 hetes, semmi baja nem lett. Nem kell mindent túl parázni. Igyál, nem árt meg. Gondolom, úgysem napi több literről van szó.
15/16 anonim válasza:
Sosem voltam nagy colás! De amióta kismama vagyok, nagyon kívánom. Hétvégi nagy ebédek után megengedek magamnak egy pohárral. Olyan jól tudok utána emészteni! :) Szerintem az még nem árthat!
39 hkm
16/16 sumergo válasza:
Soha nem voltam nagy Cola fogyasztó, de volt kb. 2-3 hét, amit csak úgy tudtam "túlélni", hogy ittam. Hajnalban felébredtem, hogy annyira fáj a gyomrom, és ettől aludni sem bírtam. Bármit ehettem ihattam rá, semmi nem használt. Csak a Cola, 1 pohárral. Aztán ezért bevezettem, hogy este lefekvés és fogmosás! előtt megittam 1 pohárral, akkor végig tudtam aludni az éjszakákat. Aztán egyszer csak abbahagytam, és már azóta nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!