Meddig hanyok meg? Nem lesz baja a kisbabamnak?
Figyelt kérdés
8hetes terhes vagyok,elozo hetekben allandoan emelyegtem,szedultem,nem volt etvagyam,alig ettem.Az orvos felirt magnerotot,meg elevitet.Most szedem a vitamint,de megsincs etvagyam,vasarnap ota minden nap hanyok,alig eszek,nem esik jol semmi,mi lesz igy velem,a kisbabammal,mit tegyek??valaki tud valamit?2011. jún. 15. 10:40
11/13 anonim válasza:
Szia
En 38+2 ig hanytam.Akkor beindult a szules :)
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,igazan rendes emberek vannak itt,es egyutt erzoek,koszonom szepen:)
2011. jún. 16. 10:15
13/13 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj! Én a 7-15. hétig hánytam rengeteget, 4 kg-ot fogytam is. Nagyon gyenge lettem, aludtam amikor csak tudtam és közben hánytam. Semmihez nem volt gusztusom, mindentől undorodtam, alig ettem és az is kijött. Én is izgultam, hogy mi lesz a babákkal (ketten vannak), de megnyugtatott a doki és igaza is lett. Most tartok a 18. héten. Nagyon szépek a lányok, megfelelőek a méreteik. Mostanra sikerült 3 kg-ot visszaszednem.
A babád el fog tőled szívni mindent, amire szüksége van, nyugodt lehetsz!
Kitartást, tudom, milyen nehéz időszakon mész keresztül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!