Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor voltam uh-n akkor a...

Amikor voltam uh-n akkor a menstruációm szerint 12+3 hetes voltam, de a doki azt mondta, hogy 11+6 hetes vagyok. Most melyiket kell nézni? 13 hetes km.

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A doki az uh.-on mért adatok alapján mondta,hogy a paraméterek 11+6 hétnek felelnek meg.Ennek nincs jelentősége,lehet,hogy a következő uh-on meg nagyobbnak mérik a babát.Nekem például két héttel nagyobb uh. szerint,mégsem módosítottak a menseshez viszonyított kiíráson,a szülés dátuma maradt ugyanaz.
2009. márc. 22. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. márc. 22. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem alapból eltérő a két számítási mód szerint az időm, mert a mensis ciklusaim 35-37 naposak voltak. A mensi szerint már 16. héhtben lennék, de tudom,hogy a babó még nincs akkora, mert a pé-em napját is tudom. Ettől függetlenül lehet a fejlődés üteme is eltérő ami okozhatja az eltérést.

Neked kiírták már a szülés időpontját?

2009. márc. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!