Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis hogy meg csak a...

Normalis hogy meg csak a petezsak latszik? Szamitasaim szerint 5 hetes es 6 napos vagyok (majus 25. en volt az utolso menstruaciom elso napja).

Figyelt kérdés
Az orvosom szabadsagon volt es egy rezidens helyetesitette es o azt mondta hogy 7/8 hetes vagyok es hogy lehet elhalt az embriom mivel ennyi idosen mar kene latszodjon. 7/8 hetes valoban kene latszodjon de en meg joforman 6 hetes sem vagyok. Hiaba mondtam neki hogy elszamolta magat o gyozkododott hogy nem igaz mert mar eltelt boven 7 het az utolso menstruacio ota. kaptam gyogyszert UTROGESTAN-t es E vitamint...gondolom az normal terhesseg eseten sem art. Jovoheten kell visszamennem kontrolba. Azt mondta hogy lehet kesobb estem teherbe es azert nem latszik de ez szinte lehetetlen mert clostyt szedtem amitol majdnem oramupontossagu a ciklus.Valoban baj hogy meg nem latszik vagy meg raerek aggodni egy het mulva?
2008. júl. 5. 10:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elefelejettem irni hogy neha tompan fajdogalt a hasam. Nem gorcsolt csak olyan kellemetlen erzes volt mintha meg akarna jonni de mindig nagyon keveset tartott ez a "fajdalom".
2008. júl. 5. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Én hétfőn voltam és még csak a petezsák látszódott. Nekem május 15-én volt meg utoljára. Úgyhogy nem kell aggódnod.

De nem értem az orvos hogy számolhatta el magát...

2008. júl. 5. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szülés kalkulátor szerint az alábbiak az adataid!

Szülés várható időpontja: 2009-02-28

Fogamzás feltételezett ideje: 2008-06-08

Betöltött hét: 5

Hátralévő napok száma: 238

Trimeszter: első

Magzat átlagos méretei:

* GS (petezsák): 10 milliméter

* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter

* Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmű bizonyítéka.

2008. júl. 5. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, ez melyik oldalról van?
2008. júl. 5. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Minden tök természetes, a 6-ik héttől már látni lehet majd a szívverését is. megnéztem én is csak 5 hét 6 naposnak számoltalak, bár tudod ez semmit nem jelent, én is Clostyles voltam, a fene tudja, mikor estem teherbe, sajnos pont a clostynál nem óramutató szerű a dolog, ha csak nem tudod mikor voltatok biztosan együtt én nem is figyeltem, hogy pszichésen spontán legyen a dolog, aztán itt van a babóm 39 hetesen a pocakomban.

Szóval logikusan én azt mondanám, hogy ha az első naptól számolva csak ennyi idős vagy akkor pláne nem lehetsz ennyi, hiszen nem az első napon esünk teherbe. Magyarul én még nem aggódnék a helyedben!Mi a megoldás: irány a dokid, vagy ha nincs akkor egy másikhoz de gyorsan vagy fizetős UH, ahol majd megnézik megint szépen. Tudod egy vélemény nem vélemyény, pláne ha nem is volt a magaslatok csúcsán az ipse, sajna sok van ilyen manapság!!!

majd írd meg mi lett!

2008. júl. 5. 10:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. igyekszem megnyugodni. Elkezdtem szedni az ultrogestant es az E vitamint ahogy a doki mondta hiszen artani nem art. Penteken megyek egy masik orvoshoz...azt mondjak ez nagy szaki. En Romaniaban elek es itt eleg hanyagok az orvosok. Sokat jartam Debrecenbe Zatik Janos nogyogyaszhoz ( o adta a clostyt is) de szerettem volna talalni egy roman orvost is mert nem szeretnek odaat szulni mivel nagyon koltseges lenne hiszen a biztositasom Magyarorszagon nem ervenyes. Remelem penteken mar minden rendben lesz es latni fogjak a picuromat.
2008. júl. 5. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

2008. júl. 5. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

nekem május 13án volt meg utoljára és csak ezen a héten mutatta meg magát babó (4millis). Egészen múlt hétig csak a petezsák látszott. Nekem azt mondta a doki 6hetes vagyok, úgyhogy nem értem te hogyan lehetsz 7/8. Elég béna rezidens lehet, ha még a naptárból sem tudja kiszámolni a heteket.

2008. júl. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!