Normalis hogy meg csak a petezsak latszik? Szamitasaim szerint 5 hetes es 6 napos vagyok (majus 25. en volt az utolso menstruaciom elso napja).
Én hétfőn voltam és még csak a petezsák látszódott. Nekem május 15-én volt meg utoljára. Úgyhogy nem kell aggódnod.
De nem értem az orvos hogy számolhatta el magát...
Szia!
Szülés kalkulátor szerint az alábbiak az adataid!
Szülés várható időpontja: 2009-02-28
Fogamzás feltételezett ideje: 2008-06-08
Betöltött hét: 5
Hátralévő napok száma: 238
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
* GS (petezsák): 10 milliméter
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter
* Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmű bizonyítéka.
Minden tök természetes, a 6-ik héttől már látni lehet majd a szívverését is. megnéztem én is csak 5 hét 6 naposnak számoltalak, bár tudod ez semmit nem jelent, én is Clostyles voltam, a fene tudja, mikor estem teherbe, sajnos pont a clostynál nem óramutató szerű a dolog, ha csak nem tudod mikor voltatok biztosan együtt én nem is figyeltem, hogy pszichésen spontán legyen a dolog, aztán itt van a babóm 39 hetesen a pocakomban.
Szóval logikusan én azt mondanám, hogy ha az első naptól számolva csak ennyi idős vagy akkor pláne nem lehetsz ennyi, hiszen nem az első napon esünk teherbe. Magyarul én még nem aggódnék a helyedben!Mi a megoldás: irány a dokid, vagy ha nincs akkor egy másikhoz de gyorsan vagy fizetős UH, ahol majd megnézik megint szépen. Tudod egy vélemény nem vélemyény, pláne ha nem is volt a magaslatok csúcsán az ipse, sajna sok van ilyen manapság!!!
majd írd meg mi lett!
szia
nekem május 13án volt meg utoljára és csak ezen a héten mutatta meg magát babó (4millis). Egészen múlt hétig csak a petezsák látszott. Nekem azt mondta a doki 6hetes vagyok, úgyhogy nem értem te hogyan lehetsz 7/8. Elég béna rezidens lehet, ha még a naptárból sem tudja kiszámolni a heteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!