Tippelős játék! Szerintetek hányadik hétben járok és fiú vagy lány a pocak lakója?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy ismeretlenek szerint hány hetes várandósnak tartanak?
Még annyit, hogy első terhesség: [link]
2011. jún. 14. 22:44
21/29 A kérdező kommentje:
Na ugye, hogy nem az én pocakom a rekordesélyes :)
Kedves 10:53: hát ja, nem vagyok vékonyka, tisztában vagyok vele, ez van, de nem gond :)))
Köszönöm a gratulációkat és minden jót kívánok nektek! Ha megszületik a baba, kiírom ide, mekkora lett.
2011. jún. 15. 13:22
22/29 anonim válasza:
Én 25-re tippeltem, bár eléggé takarásban van a pocak, így sokat gondolkodtam rajta... Tudod, a pocakra simulós kismamaruhák jobban engedik láttatni. Gratulálok, csinos kismama vagy! Nekem is pici pocim volt, szülés előtt egy nappal (39. héten) nem adták át a helyet a buszon, mert nem látták, hogy várandós vagyok. Én a végére 10 kg-t híztam, de abból 2-3 kg-ot az utolsó két hétben, pedig nem ettem sokat. A 34. hétre kb. 6 kg volt rajtam. Könnyű szülést, jó babázást, jó egészséget nektek!
23/29 anonim válasza:
A linkből kapásból kiderült! :P
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, te is jól tartottad a súlyod, ügyes voltál!
2011. jún. 15. 23:28
25/29 anonim válasza:
Hát lehet lepontoznak de én abszolút nem látlak husosnak.Szerintem tök tuti alakod van,így terhesen is:)
20 hkm
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jól is érzem magam a bőrömben!
2011. jún. 30. 12:47
27/29 anonim válasza:
gondolom meg van már a baby:) mekkorával született?
28/29 A kérdező kommentje:
Ó, te jó ég, én megígértem, hogy írok még ide!
08.02-án született 3330 grammal, 53 centivel, patyolattisztán és GYÖNYÖRŰEN. Hétfőn lesz 11 hónapos és ő a világ legnyugisabb kislánya.
2012. jún. 28. 13:48
29/29 anonim válasza:
Hú, akkor jó kis vékonyka volt. :)
Azóta már megsonkásodott? :))
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!