Tippelős játék! Szerintetek hányadik hétben járok és fiú vagy lány a pocak lakója?
Csak kíváncsi vagyok, hogy ismeretlenek szerint hány hetes várandósnak tartanak?
Még annyit, hogy első terhesség: [link]
Köszönöm a gratulációkat!
Biztosan nem lesz kicsi a baba, a párom majdnem 4 kiló volt, én 5 kiló és 63 centi (alaposan túlhordva). Mondjuk mindketten magasak vagyunk, szóval genetikailag is hajlamos a nagyságra.
A hasamat kenegetem, mint egy kisangyal, egyelőre nincs rajta repedés, de anyunak sem volt egy sem és rá hasonlítok (remélem). Rajtam még csak 4 kg plusz van, jó is, hogy nem több, mert látni a képen, hogy nem vagyok egy Naomi Campbell, sőőőt!
Aztaaaaaaaaaaa....
Most már legalább azt értem, miért van pár ember megrökönyödve a hasam láttán. A Tiédhez képest tényleg hatalmas. :)
Hát én olyan 23ra tippeltem volna :)
uhh.. nekem most 15 hetesen ekkora a pocakom.
gratula!! :)
Nemmondod :O Én tippeltem a 25hétre lányra,az legalább bejött :)
Én azért tippeltem többre szerintem mint a többiek,mert láttam,hogy alapból nem egy vékonyka nő lehetsz(ne haragudj!)és gondoltam,a hasadon is van egy kis hurka alapból,gondoltam a többi a pocak :D
Gratula!!
Ezen tényleg meglepődtem :)) én is olyan 15 hétre tippeltem volna :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!