Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős játék! Szerintetek...

Tippelős játék! Szerintetek hányadik hétben járok és fiú vagy lány a pocak lakója?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy ismeretlenek szerint hány hetes várandósnak tartanak?

Még annyit, hogy első terhesség: [link]

2011. jún. 14. 22:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor én (is) rendesen melléfogtam... Gratulálok! :)
2011. jún. 15. 00:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Aztaaaa :) Én tippeltem a 15. hétre :) Írsz majd ide , hogy milyen súllyal született a baba? Nekem akkora a pocakom, mint egy ház, előző terhességemnél is hatalmas volt, össze-vissza repedt. Gondolom neked nem :) Rajtam mondjuk van 20 kg plusz, szóval csak ne "panaszkodjak" :D
2011. jún. 15. 00:04
 13/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációkat!

Biztosan nem lesz kicsi a baba, a párom majdnem 4 kiló volt, én 5 kiló és 63 centi (alaposan túlhordva). Mondjuk mindketten magasak vagyunk, szóval genetikailag is hajlamos a nagyságra.

A hasamat kenegetem, mint egy kisangyal, egyelőre nincs rajta repedés, de anyunak sem volt egy sem és rá hasonlítok (remélem). Rajtam még csak 4 kg plusz van, jó is, hogy nem több, mert látni a képen, hogy nem vagyok egy Naomi Campbell, sőőőt!

2011. jún. 15. 00:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
:) rajtam meg akkor se nagyon latszott, amikor otthagytam a munkahelyem a 36. heten. Mondtam az egyik vendegnek, hogy utolso napom a kavezoban, erre megkerdezte, hogy talaltam mas munkat? Mondtam, hogy nem, szulni megyek. 2 hettel kesobb 53 cm-vel es 3995g-mal megszuletett a lanyom. Es vegig ugyanazokat a ruhakat hordtam.
2011. jún. 15. 00:51
 15/29 anonim ***** válasza:

Aztaaaaaaaaaaa....

Most már legalább azt értem, miért van pár ember megrökönyödve a hasam láttán. A Tiédhez képest tényleg hatalmas. :)

Hát én olyan 23ra tippeltem volna :)

2011. jún. 15. 07:39
 16/29 anonim ***** válasza:

uhh.. nekem most 15 hetesen ekkora a pocakom.

gratula!! :)

2011. jún. 15. 09:05
 17/29 anonim ***** válasza:

Nemmondod :O Én tippeltem a 25hétre lányra,az legalább bejött :)

Én azért tippeltem többre szerintem mint a többiek,mert láttam,hogy alapból nem egy vékonyka nő lehetsz(ne haragudj!)és gondoltam,a hasadon is van egy kis hurka alapból,gondoltam a többi a pocak :D

2011. jún. 15. 10:53
 18/29 anonim ***** válasza:
Akkor most már tudom, hogy mit jelent, ha valakinek kicsi a pocakja :) Nekem a 20. héten volt ekkora. Szóval én ennyire tippeltem volna. Gratulálok!
2011. jún. 15. 12:16
 19/29 anonim ***** válasza:

Gratula!!

Ezen tényleg meglepődtem :)) én is olyan 15 hétre tippeltem volna :))

2011. jún. 15. 12:29
 20/29 anonim ***** válasza:
én ekkora hassal mentem szülni.40ik héten
2011. jún. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!