Milyen a méhszájtágitás?
Figyelt kérdés
sajnos muszáj megszakitattnom a terhességem de előtte méhszájtágitás is kell:( ha valaki tud segitsen hogy milyen lesz..2008. febr. 22. 08:02
1/3 anonim válasza:
Nekem volt egy abortuszom 15 éve, szerintem ebben az esetben is ezt kapod. Az kapja, aki még nem szült. Elég rég volt, azt hiszem, egy gyógyszer. A hatása mensiszerű görcsök, nekem elég kellemetlen volt, de szerintem egyéne válogatja, nekem a mensi is mindig fájdalmas, és rosszul vagyok, akkor is rosszul voltam. Légy erős, biztosan lesz még babád! 25 hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem abortuszom volt, de a korházba a szobatársamnak az volt, neki egy vastagabb tűre emlékeztető dolgot raktak fel neki méhszájtágítónak,ami megszívja magát, 1 napig feküdnie kellet, aztán másnap vették el a babát.
3/3 anonim válasza:
Nekem sajnos egy hete orvosi javaslatra volt egy abortuszom ,a kislányomat császárral szültem ezért volt szükség méhszájtágitásra,ezt a kis pálcika szerü eszközt úgy hivják hogy laminária.Nekem nagyon kellemetlen volt mikór felrakták,de ez nem jelent semmit nem vagyunk egyfórmák,utánna kétórahósszáig szigorú fekvés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!