21-22. hetesen nem kicsi ez a pocak?
Figyelt kérdés
Alternatív módszer tudom, de:
szeméremcsonttól méh tetejéig mérve: 14 centi,
köldök alatt kicsivel (ahol a legnagyobb a pocakom) körbe: 86 centi.
Nekem olyan kicsinek tűnik. Nem vagyok se vékony, se sovány, se csontos, sőt, mindig is nagyok voltak a cicijeim és elég vastag testem van (de nem húsos, csak erős, vastag). Kicsit aggódok.
2011. jún. 14. 18:32
11/14 anonim válasza:
Ne aggódj, nem kicsi. Nekem sem volt nagyobb, ennyi idős terhesen még a szomszédaim sem vették észre. Az első babánál egyébként is még jobban tartanak a kötőszövetek. Kényelmesebb is, ha valakinek nincs olyan hatalmas pocakja. Szülés előtti napon is volt olyan, hogy nem akarták elhinni, hogy már 39. hetes babás vagyok. Ha a baba méretei rendben vannak, akkor nincs miért aggódnod!
12/14 anonim válasza:
Szerintem sem kicsi,hisz a poci mérte nagy mértékben függ a testalkattól és a génektől is!Pont jó!Gratulálok és minden jót!
13/14 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, akinek ikrekkel volt ennyi idősen ekkora. végül majd 3 kilóval születtek. Egyél elég fehérjét (napi 2 tojás) és nőni fog a baba. Nem a pocakmérettől függ egyébként.
14/14 anonim válasza:
Mikor én tavaly bementem a kórházba szülni nem lehetett rólam megmondani, hogy jön a baba.Úgy néztem ki, mintha felszaladt volna 1.5-2 kiló:) És egészséges babám lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!