Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasonló tapasztalatok? A...

Hasonló tapasztalatok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Nem vagyok beteges típus, de mióta babát várok, állandóan vagy megfázok, vagy a torkom fáj, vagy köhögök. Van köztetek olyan aki ugyanígy volt a terhesség alatt és egészséges babát szült? 19 hetes kismama
2011. jún. 14. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
én kb 2 évig semmi bajom nem volt, terhesség alatt egy nagyon csúnya megaasom volt. 2 hétig tartott. de aztán elmúlt. szedj vitemnit, ha lehet magasabb c-vitamint és igyál nagyon nagyon sokat.
2011. jún. 14. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor meg van gyengülve az immunrendszer,természetes,hogy nagyon hamar elkap valami nyavaját. Terhesség előtt akár mennyi jéghideg vizet megihattam,akár mennyi fagyit ehettem,soha nem volt bajom. Most,ha csak egy pohár hidegvizet iszom,másnap már fáj a torkom. Ilyenkor az allergiás tünetek is erősebbek,mint egyébként... ez mind normális!

A babád ettől még egészséges lesz!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyermekes,27 h.km.

2011. jún. 14. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 3. terhességem és már beletörődtem, hogy végig fújom az orrom és néha köhögök. Néha még a torkom is fáj. Ez van. A gyerekek jól vannak. Azt hittem csak én vagyok ilyen.

Praktikák:

Torokfájásra: zsíros körömvirágkrémmel bekenni a nyakat és sállal bekötni.

Köhögésre: hársfatea hársfavirágmézzel

Immunerősítésre: Cebion 25 csepp/nap (csak amikor rosszabb)

2011. jún. 14. 12:59
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, akkor ezek szerint ez nagyjából normális dolog.
2011. jún. 14. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem ugyan ez volt az első terhességnél.

Soha nem voltam beteges,a terhesség alatt olyan volt,mintha az élet rámsózta volna mindazt,amit korábban elmulasztottam. Az egészen apró betegségektől kezdve, apróbb fájdalmak,egészen odáig hogy szalmonellát is kaptam,és még kórházba is kerültem.

Az egész úgy tűnt,mintha a szervezetem tönkre ment volna.

Most 9 hetes terhes vagyok,és máris túl vagyok egy vírusos betegségen. Így nem számítok jobbra most sem.

Pedig rendezett,tiszta körülmények közt élünk, vitaminokat szedtem és szedek most is,rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állok.

2011. jún. 14. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én is szedek vitamint, amíg nem voltam tehes addig is zsedtem. Próbálok egészségesen étkezni. Hát akkor kitartást nekünk. És jobbulást:)
2011. jún. 14. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a terhességem alatt volt felfázásom megfázásom mandula gyulladásom bárány himlőm. Nagyon féltem hogy valami baja lesz a picinek. Szerencsére nem lett szépen fejlődik és igen aktív baba. 33 hetes kismama
2011. jún. 14. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!