Hasonló tapasztalatok? A többi lent.
Ilyenkor meg van gyengülve az immunrendszer,természetes,hogy nagyon hamar elkap valami nyavaját. Terhesség előtt akár mennyi jéghideg vizet megihattam,akár mennyi fagyit ehettem,soha nem volt bajom. Most,ha csak egy pohár hidegvizet iszom,másnap már fáj a torkom. Ilyenkor az allergiás tünetek is erősebbek,mint egyébként... ez mind normális!
A babád ettől még egészséges lesz!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,27 h.km.
Nekem ez a 3. terhességem és már beletörődtem, hogy végig fújom az orrom és néha köhögök. Néha még a torkom is fáj. Ez van. A gyerekek jól vannak. Azt hittem csak én vagyok ilyen.
Praktikák:
Torokfájásra: zsíros körömvirágkrémmel bekenni a nyakat és sállal bekötni.
Köhögésre: hársfatea hársfavirágmézzel
Immunerősítésre: Cebion 25 csepp/nap (csak amikor rosszabb)
Szia
Nekem ugyan ez volt az első terhességnél.
Soha nem voltam beteges,a terhesség alatt olyan volt,mintha az élet rámsózta volna mindazt,amit korábban elmulasztottam. Az egészen apró betegségektől kezdve, apróbb fájdalmak,egészen odáig hogy szalmonellát is kaptam,és még kórházba is kerültem.
Az egész úgy tűnt,mintha a szervezetem tönkre ment volna.
Most 9 hetes terhes vagyok,és máris túl vagyok egy vírusos betegségen. Így nem számítok jobbra most sem.
Pedig rendezett,tiszta körülmények közt élünk, vitaminokat szedtem és szedek most is,rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!