Lehet hogy kb.1-2 hetes terhes vagyok. Kislányom az óvodában elkapta a fejtetűt és most nittyfort kell használnunk (nekem is, mert elkaptam tőle. ) Ez úgy hallottam ellenjavallt a baba miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 18:48
1/3 anonim válasza:
Találtam egy Paranit nevű szert itt a neten. Gyerekeknek ajánlják. Olvasd el, kókusz olajat éa ánizst tartalmaz. Bár itt is azt írják, hogy használat előtt ki kell kérni az orvos véleményét terhesség esetén, de szinte minden szernél ez van. Ez legalább nem tiltja meg kategorikusan a használatot.. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,kipróbáljuk amit ajánlottál!
2009. márc. 22. 12:07
3/3 anonim válasza:
Paranit tényleg szuper, ahogy írták. Uh...bár ahogy látom azóta megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!