Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi idős?

Szerintetek mennyi idős?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jún. 13. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
24?
2011. jún. 13. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
21
2011. jún. 13. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
20.hét
2011. jún. 13. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap készültek a képek és tegnap töltöttem be a 9. terhességi hetet! Egyedül van, de brutál nagy a hasam ezért is kérdeztem rá, mert érdekel más véleménye. Már a 6. héttől nem tudtam összegombolni a nadrágjaimat amit előtte 2 hónappal előtte szabattam méretre. Azt mondják, hogy azért van, mert 2. terhesség és nagyon elöl tapadt meg a baba. Szerintetek is ezért lehet?
2011. jún. 13. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is a 2.babámat várom,és már a 8-9.héttől volt pocakom,míg az elsővel 17.héten kezdett igazán látszani.

Most vagyok 16 hetes,de simán kinézek 6 hónaposnak!:D

2011. jún. 13. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:
A lányomnál a 12. héten látszódott a pocimon, hogy van benne valaki. Most csak azért "zavar" (jajj de hülye szó ez rá, de nem tudok jobbat), mert a kritikus 12. hét még nem telt le és hiába próbálok lengébb cuccokat felvenni, mindenki egyből nekem szegezi a kérdést. Amivel ugye nincs is baj, de ameddig lehetett titokba szerettük volna tartani, eddig lehetett.... Félre ne értsétek olyan boldog vagyok és imádok várandósnak lenni (ha tehetném vagy 8 gyerekem lenne annyira élvezem, pedig a lányommal végighánytam a 9 hónapot) és élvezem azt is, hogy a fölsőimből szépen kikerekedik a pocim. A 6. héttől kezdett el így nőni mi lesz akkor a 9. hónapba? :)Gratulálok a babához, jó egészséget!
2011. jún. 13. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!