Baj, ha az AFP-n csak 15 hetes 1 napos leszek?
Fontos, hogy betöltött 16. hetes legyél és a menzeszed első napjától számold.Ha korábban mész, akkor alacsony lesz az AFP-d ami ugye a down kórra utal.Tehát szerintem inkább számolj, beszélj a védőnővel aki adja a beutalót, és kíméld meg magad meg a babád alacsony afp értékektől. :o)
Üdv 15 hetes kismama
nekem is a gép szerinti időpont volt az alap miv3el rákérdeztem a dokinál. Nálunk csak szerdán van AFP nézése és épp akkor van a fordulóm is.. nos ha a mensi szerint mentem volna akkor épp 16. hetesen megyek, ha a gép szerint akkor meg épp rá egy hátre vagyis akkor meg "elvileg" már 17 hetes voltam. No nekem jó lett az afp ill akkor azt mondta a doki hogy határeset de inkább a magas fele..
Nos én már végképp nem értem az időpontokat, mert utána meg mindenhol az uh alapján mondtam mennyi idős vagyok.. és a legutóbbin meg azt mondta a doki hogy ez idősebb szóval újra szerda a forduló.
Lehet a baba behozta önmaga lemaradását!
Lényeg!!! hívd fel az orvos figyelmét erre a kis "apróságra" mert komolyan vesznek, és lehet neki elkerülte a figyelmét, meg ugye mindig megkérdezi mennyi idős vagy.. tehát rajtad áll mi mondasz. Én egyszer azt feleltem a kérdésére, hogy melyiket mondjam a gép szerintit vagy a mensi szerintit. erre azt mondta: a maga szerintit.. jó vicc :)
Nmah mindegy sok szerencsét! És akármilyen értéket kapsz ne aggódj!!!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!