14 hetes terhes vagyok. Lehet-e ikerterhességem?
Figyelt kérdés
3x voltam Uh. az elő. 10 hetesen a második 12 hetesen és a harmadik 13 hetesen. Már a 11. héten éreztem valami furcsát a baloldalamon és habár kértem a dokit hogy nézze meg nem tette. Másikhoz mentem 13 hetesen épp ezzel de ő sem figyelt rám! viszont egyre sűrűbben érzem a mozgásokat két irányból! Van már egy kisfiam szóval ilyet nála nem éreztem! totál be csavarodtam, mi? :)2011. jún. 9. 23:40
1/7 anonim válasza:
Második és többedik terhességnél hamarabb érezhető a magzat mozgása. Ha a 12. héten is csak egyet mutatott az UH, akkor ott egy kell, h legyen.
2/7 anonim válasza:
Két orvos is megnézett UH-val. Nem gondolod, hogy feltűnt volna nekik egy ikerterhesség?
3/7 anonim válasza:
Hát igen, az UH ütősebb érv minthogy te honnan érzel mozgást(???) 13-14 hetesen (vélhetően azok a beleid).
4/7 A kérdező kommentje:
A bajom, hogy egyik orvos sem alaposan nézett meg! mikor mondtam hogy hol érzek valami furcsát mintha nem is figyeltek volna rám! Van már egy fiam és tudok különbséget tenni bélmozgás és valami más között.... attól félek még hogy esetleg ciszta, vagy valami más alakult ki ott.
2011. jún. 10. 09:57
5/7 anonim válasza:
a ciszta nem mozog :)
Na, de komolyan...szerintem is észrevették volna, ha ikerbabák vannak a pocakodban!
Én is teljesen meg voltam róla győződve arról, hogy ikreim vannak (3. terhesség)
Aztán amikor a 4D-n is "csak" egy baba volt, kezdtem elhinni.
Én is ilyen korán éreztem a picit, bár az is igaz, hogy csak egy helyről és nem 2 oldalról.
Ha vannak kételyeid akkor menj el egy 4d-re, ilyenkor már élvezhető nagyon! A baba nemét is megmondják, Te is megnyugszol :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi! biztos csak azért vagyok ilyen hülye mert külföldön vagyok sehol senki akivel tudnék beszélni és hülyülök meg!!! 16.án megyek a dokimhoz - Ő normális! már csak 6 nap valahogy csak kibírom! :)
2011. jún. 10. 11:06
7/7 anonim válasza:
Tudom milyen lehet!
Ne izgulj, minden rendben van!
Se ciszta, se más baj! Ha mégis 2 baba van akkor meg 2x-es boldogság!
Még 6 nap, hamar eltelik!
Majd, ha lesz pici időd írd meg mit mondott a dokid!
Szorítok!
2 kisfiú és egy 16 hetes pocakfiú anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!