Most még csak 4+3 hetes terhes vagyok. A 6. héten szeretnék először orvoshoz menni vizsgálatra. Ha esetleg ikerterhességem lenne ez akkor már kiderülhet ott az uh-on?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 10:47
1/7 anonim válasza:
ha nem voltál orvosnál akkor honnan állapítottad meg, hogy 4 hét + 3 napos terhes vagy?
2/7 anonim válasza:
Az uh-n szerintem amiből kell kettőt fog látni a doki, ha két baba van.
Terhességi kalkulátortól hallottál már kedves első? naptarak.com is hét+napra adja a dátumot az utolsó vérzés első napjától
3/7 anonim válasza:
nem hiszem hogy olyan biztosra kéne venni ezeket a kalkulátorokat. Én is kiszámoltam, de az UH kiderült, hogy már idősebb a baba.
4/7 A kérdező kommentje:
Mivel ez már a második terhességem, ezért tisztában vagyok vele, hogy honnan számolják a terhességet. Nem is ez volt a kérdésem kedves első. Második válaszoló neked pedig köszi a választ.
2011. aug. 14. 11:12
6/7 anonim válasza:
Vagy két petezsák, vagy egy petezsákban két embriót látnak. Nekem az első uh - n (6.-7. hét környékén)mondták, hogy Anyuka, ennek a babának jó nagy szíve van...ill. neeeem...két kis szívet látok!
7/7 anonim válasza:
én tegnap voltam 4+4 napos és voltam ultrahangon is, egy baba van :-), azt mondta a doki, ez már nem is fog osztódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!