Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd hányingerem lenni?

Mikor kezd hányingerem lenni?

Figyelt kérdés
még nincs hányingerem. 7 hetes terhes vagyok. még lesz egyáltalán vagy már nem?
2008. febr. 21. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 9 hónap alatt egyszer sem volt:)
2008. febr. 21. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt.Nem mindenkinél jeentkezik,
2008. febr. 21. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért várod???Én örültem volna ha nincs!!!!6hetes voltam mikor jelentkezett,azt hittem megúszom.

11hetes kismama

2008. febr. 21. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Ne várd a tüneteket mert akkor biztos lessz vmi nyavajád, nekem is kb 7 hetesen kezdődött december 27.-én....Így maradtam ki a karácsonyi nagy kajlásáokból ..sajnos...

Amúgy tényleg lehet, hogy nem is lessz hányingered.ez is mindenkinél más, egyik barátnőm kaja után hányt ki mindent, mint egy bulimiás, én meg menetrendszerint minden reggel epét.Barátosném majd megőrült a fejfájástól és még mindig szenved nekem meg a derekam hasogat.Beszélgettem egy 6 hónapos kismamával azt mondta, hogy az előző terhessége tünetmentes volt pedig kislány volt/ ugye a lányokra mondják, hogy sokkal nehezebb velük/ most fiút vár és még a 6. hónapban is rókázik.Tényleg nincs 2 egyforma terhesség.

Örülj ha megúszod... jó babavárást kívánok :o)

15 hetes kismama

2008. febr. 21. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Hiányzik? Örülj neki:-)

6-7 hetesen jellemző, hogy előjön, de van akinek később, akár 12, 14 hetesen , vagy még később 20 hetesen, vagy még később is hallottam, tehát teljesen egyéni.

Nekem nem volt, egyszer sem, semmi bajom, és már 24 hetes vagyok:-) De nem is bánom:-)Örülj te is!!

2008. febr. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!